Yardım Yeni cihaz

bkrcan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Beta
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk yıldır mi 8 128 gb kullanıyorum telefonumdan çok memnunum ama nedense son zamanlarda centigi gözüme çok batmaya başladı. Mi 8 ayarında üzerine biraz koyabilecegim ne gibi telefon alabilirim.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk yıldır mi 8 128 gb kullanıyorum telefonumdan çok memnunum ama nedense son zamanlarda centigi gözüme çok batmaya başladı. Mi 8 ayarında üzerine biraz koyabilecegim ne gibi telefon alabilirim.
Mi9T en iyisi çentiksiz

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam onunda ön kameradan endişeliyim.
Eğer düşer de kırılır diye endişeniz varsa merak etmeyin düşme aninda kamerayi hemen kapatan bir sistem var çok güzel gerçekten ben çok beğendim

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Eğer düşer de kırılır diye endişeniz varsa merak etmeyin düşme aninda kamerayi hemen kapatan bir sistem var çok güzel gerçekten ben çok beğendim
Düştüğünü anlayan sistem yapmışlar keşke onun yanına ek üzerine baskı gelince kapanma sistemini de yapsalardı. Cepte sıkıntı oluyor bazen

Oyla:

bkrcan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam pop up olduğu için arasına yabancı cisim girebilir mi yada kamara kızağını bozabilir mi diye endişeliyim

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Düştüğünü anlayan sistem yapmışlar keşke onun yanına ek üzerine baskı gelince kapanma sistemini de yapsalardı. Cepte sıkıntı oluyor bazen
Cepte açılma gibi bir durum olmaz diyebiliyor onun içinde belki cep moduna eklemişlerdir diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır hocam pop up olduğu için arasına yabancı cisim girebilir mi yada kamara kızağını bozabilir mi diye endişeliyim
Hayir Arada bosluk yok zaten giremez

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Cepte açılma gibi bir durum olmaz diyebiliyor onun içinde belki cep moduna eklemişlerdir diye düşünüyorum
Dediğiniz gibi cep modu var kamera vs açılmıyor ama whatsapp üzerinden çağrı geldiğinde direk açıyor. Üstelik cep modu "kulaklık alanını kapatmayın" uyarısı vermesine rağmen

Oyla:
Üst Alt