Yardım Yeni cihaz alımı

gokmencelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökmen Çelik
Cihazım
belli değil
Konular
2
Öncelikle yapacağım yorumlar tamamen size yardımcı olmak içindir bende yıllardır xiaomi telefon kullanıcısıyım. Benim bakış açıma göre her zaman tercihim ekranda amoled olur o yüzden size poco türev modelleri önerimde belirtmedim. Bu iki telefonun videolarını karşılaştırmadım ama kağıt üzerinde eğer atlamadıysam A52 yeni bir cihaz ve kamerasında ois olması dışında m52 den üstün değil. M52 5g modelini karşılaştıracaksanız bence A52 5g modeli ile karşılaştırmanızı öneririm kaldıki onu fiyatı 1.300 TL daha yukarıda. Şimdiden hayırlı ve de uğurlu olsun.
Teşekkürler ama ois dışında su geçirmezlik sertifikasıda bulunuyor A52 de

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
2 3 haftadır içinden çıkamadığım konu. telefon alacağım ama heh işte bu diyebileceğim tek bir cihaz bile yok. amirallere yanaşılmıyor zaten :(

gokmencelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökmen Çelik
Cihazım
belli değil
Konular
2
2 3 haftadır içinden çıkamadığım konu. telefon alacağım ama heh işte bu diyebileceğim tek bir cihaz bile yok. amirallere yanaşılmıyor zaten :(
:)
Kendime 12 mini almıştım cihaz harika ama eşim istedi ona verdim şimdide son alabileceğim rakam olarak 6000 TL var ondada cihaz yok
NOT : Samsung A52 videolarını izliyorum plastik vs ama sağlam cihaz buda video
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

gokmencelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökmen Çelik
Cihazım
belli değil
Konular
2
Arkadaşlar baya bakındım ettim kısmet olursa yarına cihaz alacam niyetim samsung A52 son olarak fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
Not : 1-Cihazı bozulmadığı sürece değiştirme niyetim kesinlikle yok tercihim oled - amoled
2-Oyun oynarım arada ama ağar grafikli oyunlar sayılmaz
3-Arada foto video çekerim ( A52 ois var o yüzden daha cazip geliyor )
4-Sosyal medya toplamda 1-2 saat takılırım ( kısacası normal kullanıcı sayılırım marka takıntım yok iyi olsun yeter )

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Arkadaşlar baya bakındım ettim kısmet olursa yarına cihaz alacam niyetim samsung A52 son olarak fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
Not : 1-Cihazı bozulmadığı sürece değiştirme niyetim kesinlikle yok tercihim oled - amoled
2-Oyun oynarım arada ama ağar grafikli oyunlar sayılmaz
3-Arada foto video çekerim ( A52 ois var o yüzden daha cazip geliyor )
4-Sosyal medya toplamda 1-2 saat takılırım ( kısacası normal kullanıcı sayılırım marka takıntım yok iyi olsun yeter )
eisli cihazlar 1080p60da da gayet başarılı

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Teşekkürler peki cihaz önerin varmıdır
rn9proda falan var eis ya 6k civarında yok sanırım ayrıca yurtdışı cihaz alın bence bu kadar iyi bütçe varken oneplus 8 tam 6k alınabilecek en iyi cihazlardan

gokmencelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökmen Çelik
Cihazım
belli değil
Konular
2
rn9proda falan var eis ya 6k civarında yok sanırım ayrıca yurtdışı cihaz alın bence bu kadar iyi bütçe varken oneplus 8 tam 6k alınabilecek en iyi cihazlardan
Niyetim garantili cihaz olması

Üst Alt