Haber Yeni bir marka daha keşfettim galiba Gretel A9

arslanalps

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
K6000 pro
Konular
36

Yeni bir marka daha keşfettim galiba Gretel A9

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Araştırmalarıma göre android telefon furyasında tamamen yeni olan Gretel firması, 1998 den beri telekominasyon işiyle uğraşıyormuş. İlk çalışmalarına 2007 yılında başlamı olan şirket diğer üretiler gibi orta sınıf pazarını hedefleyecekler gibi görülüyor. Hali hazırda Asya Avrupa Afrika ve Avustralyada pazarlarının olduğu belirten şirket, akıllı telefonlarını da bu pazarlara sürebileceğinin ipucunu vermeye çalışmış olabilir.

Şimdi şirketimizim iki adet cihazı var Gretel A7 ve A9 ancak şirketin verdiği bilgilere göre daha önce telefon üreten firmalarla işbirlikleri olmuş. Bunlar ise ismi verilmeyen rugged telefon üreticileri ve Blackview markası imiş.

Dikkatimi çeken başka bir kısım ise Gretelin Afrikada servis noktları sağlayacağı.

Şimdi çoğu zaman çinden telefon alırız aklımızda hep bozulursa ne olacak sorusu vardır. Çoğu şirket telefon çıktıktan sonra bird aha güncelleme dahi vermez.

Ancak Gretel telefonların tamir edilebileceği yeri geldiğinde muhatap bulabileceğimiz noktalar kuracağını söylüyor.

Ve ilk olarak Afrika daha sonra da diğer bölgeler denmiş. Piyasaya yeni açılan bir şirket için bence çok büyük bir adım bu gelişme.

Şimdi şirketin ilk telefonuna bir bakalım.

Gretel A9

MT6737 Quad core 64bit CPU and Freeme OS based on android 6.0.1

Samsung 3H7 13MP back camera and 8MP ön kamera

EMMC+DDR3 2GB RAM + 16GB ROM,

5.0 inch HD display with 1600W LCD colors.

Ön parmak izi Meizu ve Huawei deki gibi çoklu işlev üstlenecekmiş.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bekliyelim ve görelim :D

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam bence çöp yani, blackview zaten seyyar köşelerde satan telefoncular gibi. Üstelik yukarı daki cihaz da mwc 2017 de tanıtılan gm 6 gibi daha kötü de denebilir. İş yapmaz kısaca

arslanalps

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
K6000 pro
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dohru pazarlama ve fiyat ile taşı bile satarsın hocam.

zaten hep aynı telefonlar dış kısım değişiyor sadece. böyle 3 5 telefon çıkarırlar sonra biraz daha düzelir. millet one plus değil letv değil ki direk amiral çalışsın. mesela oukitel il modeller tırt idi. sonrakilerde efsane değil ama ben oukitel u15 pro aynı özellikteki akranlarına göre çok daha sağlam kasaya tasarıma sahip. birde hala 500 liraya telefon arayanlar oluyor. samsung un giriş seviyesi 750 liralık tellerinden iyidir

trabzoncity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4c
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular