Peki magisk rootsuz telefonlarda çalışıyor muMaalesef hocam uygulama olmadığı için program magisk ile yükleyebilirsiniz
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Magisk in kendisi zaten bizzat Root işlemi olmaktadırPeki magisk rootsuz telefonlarda çalışıyor mu
Pardon ben de root için geliştirilen bir uygulama sanmıştımMagisk in kendisi zaten bizzat Root işlemi olmaktadır
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. mevcut modu kaldırıp bugün paylaştığım en güncel modu kurabilirsiniz.Hocam redmi 5 plus EU romda çalışıyor, ses kalitesini azımsanmayacak şekilde güzelleştiriyor (telefon hoparlörü için söylüyorum), doğru ayarlar yapıldığında ses kalitesi inanılmaz. Fakat bir kaç sorunum var, her müzik ayarindan sonra kendi kendine kapanıyor uygulama ve ana menüye dönüyorum, tekrar girip başka bir ayarı değiştirdiğide yine aynı şey, bazen ana menudeyken tekrar girmek istediğimde durduruldu hatası veriyor, bi kaç kere daha deniyorum açılıyor
hocam malesef bunda da fark yokDeğerli yorumunuz için teşekkür ederim. mevcut modu kaldırıp bugün paylaştığım en güncel modu kurabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir