- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 38
Deneyen arkadaşlar mono hoparlör üzerinden de fark edilir bi değişim var mı?
Ses şiddetinde ciddi artış var.Ekolayzırı sayesinde de özelleştirerek güzel sonuçlar alınıyor.Deneyen arkadaşlar mono hoparlör üzerinden de fark edilir bi değişim var mı?
Kurdum fakat uygulamadan atıyorSes şiddetinde ciddi artış var.Ekolayzırı sayesinde de özelleştirerek güzel sonuçlar alınıyor.
Hocam imzanızdan gördüğüm kadarıyla magisk 20.3 kullanıyorsunuz. 20.1 üzeri sorun çıkıyor tecrübe ettiğim kadarıyla.Kurdum fakat uygulamadan atıyor
Hocam imzanızdan gördüğüm kadarıyla magisk 20.3 kullanıyorsunuz. 20.1 üzeri sorun çıkıyor tecrübe ettiğim kadarıyla.
İsterseniz bir de bu konuya bir göz atın. Atmos da çevresel 3D ses vaad ediyor ancak belirttiğiniz gibi mono hoparlör de mümkün değil, ancak kullaklıkta fena olmuyor. Ama ön koşul Magisk manager 7.4, magisk 20.1
Mod - Dolby Digital Plus Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi)
. Kurulum yaptığım cihaz: Mi 9SE Rom: MiUiMiX beta 9.12.12 Android: 10 Uyarı: Konuyu Youtube üzerinden araştırıp, kendi cihazımda deneyerek paylaştım.Benim cihazımda hiç bir sorun olmadan, ilk denememde 3 dk. bile sürmeden kurdum ve çalıştırabildim.Sorunsuz kullanılıyor. Sizin cihazınızda da...forum.miuiturkiye.net
Hocam 20.3 ü daha önce kaldırdınız değil mi?Hocam konudaki magisk 20.1 i kurmaya çalışıyorum fakat yüklenmiyor twrpde kuruldu olarak gözüküyor ama uygulamada magisk yüklü değil yazıyor
Evet, aynı şekilde 19.4 de kurulmuyorHocam 20.3 ü daha önce kaldırdınız değil mi?
ilginç ya Hocam twrp de kurulduğu halde yine magisk manager da mı görünmüyor. Magisk manager 7.4 ü kurarak mı denemiştiniz?Evet, aynı şekilde 19.4 de kurulmuyor
Aynen hocam 7.4 sürümü, twrp de kurulu ama uygulama görmüyorilginç ya Hocam twrp de kurulduğu halde yine magisk manager da mı görünmüyor. Magisk manager 7.4 ü kurarak mı denemiştiniz?
Ben de EU beta kullanıyorum ve bu sabah 20.1.21 e güncelleyip, manager 7.4 üzerine 20.1 i kurdum hiç bir sorun çıkmadı. Dolby de kurulu olduğundan sorunsuzca tekrar çalıştı. TWRP sürümünüz ne Hocam?Aynen hocam 7.4 sürümü, twrp de kurulu ama uygulama görmüyor
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi