Bugün birine verdiğiniz linkteki dolby i kurdum çalışıyorSizde çalışıyor mu bu widgetResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sizde çalışıyor mu bu widgetResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam birde bunu deneyin eskisini silerekArkadaşlar mi 6 eu beta kullanıyorum . Tüm eklentileri denememe rağmen programa girince direk atıyor . Başka ne kaldı uygulamamız gereken ?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 eklentiyi kaldır öyle dene.Arkadaşlar mi 6 eu beta kullanıyorum . Tüm eklentileri denememe rağmen programa girince direk atıyor . Başka ne kaldı uygulamamız gereken ?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2'ci eklentiyi kaldır öyle dene.
Teşekkür ederim eklentisiz çalıştıHocam birde bunu deneyin eskisini silerekLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yeni sürümde eklenti kurmadan yada kurarak ayrı ayrı denedim hiç birinde çalışmadı . Teşekkürler2 eklentiyi kaldır öyle dene.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar mi 6 eu beta kullanıyorum . Tüm eklentileri denememe rağmen programa girince direk atıyor . Başka ne kaldı uygulamamız gereken ?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hayırlı olsunTeşekkür ederim eklentisiz çalıştı Yeni sürümde eklenti kurmadan yada kurarak ayrı ayrı denedim hiç birinde çalışmadı . Teşekkürler
Hocam bunda widgette çalışıyorhayırlı olsun