Büyük ihtimalle öyle. Çünkü onlara daha önce renkli AOD temaları sunuldu. Bizde o ayarlara erişebilecek güncelleme verilmedi. Beta kullanıcıların kullandığı özellikleri MIUI 11de sunacaklar öyle dendi.Mi8 ama kararli surum yuklu ama herhengi bi tema yok. Standart olan cikiyo. Betalara falan mi oluyo bu
Hocam hangi romu kullanıyorsunuz, bizde niye yokMi 9 se de aynı temalar stok olarak içinde var.
Merhaba dostlar, link olarak ekledigim aod apk guncellemesini kurarak yeni arayuzlere erkenden erisim saglayabilirsiniz.
Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba ben mi 8 global stock rom kullanıyorum ama bende olmadı ayarlardan açıyorum ama değiştiremiyorum saatiMerhaba dostlar, link olarak ekledigim aod apk guncellemesini kurarak yeni arayuzlere erkenden erisim saglayabilirsiniz.
Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.