Soru Yeni Aldığım Telefon Global mi yoksa Çin mi anlayamadım..

• Konbuyu başlatan skynet
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 10
  • Görüntüleme 575

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
19
Merhabalar. HB üzerinden yeni redmi note 13 pro plus 16 gb ram olan modelini aldım. Almadan önce satıcıya ürün Global mi diye sordum evet dedi. Cihaz KVK garantili bu arada. Ürün geldi ama Hyper OS 1 sürümüyle geldi güncelleme yok diyor kontrol ettiğimde. Cihazın arkasında CE sembolü yok ama kutusunda görselde paylaştığım gibi bir şey var. Ama bu etiket kutuya sonradan yapıştırılmış. Sizce kandırıldım mı iade edeyim mi geri ?

Ekli dosyalar

• rdmiii.jpg
    rdmiii.jpg
    194,5 KB · Görüntüleme: 88

Lyewor_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alparslan
Cihazım
Xiaomi 14T
Konular
9
mi.com product auth da ne görünüyor? IMEI sorgulaması yapınca sonuç ne?

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Merhabalar. HB üzerinden yeni redmi note 13 pro plus 16 gb ram olan modelini aldım. Almadan önce satıcıya ürün Global mi diye sordum evet dedi. Cihaz KVK garantili bu arada. Ürün geldi ama Hyper OS 1 sürümüyle geldi güncelleme yok diyor kontrol ettiğimde. Cihazın arkasında CE sembolü yok ama kutusunda görselde paylaştığım gibi bir şey var. Ama bu etiket kutuya sonradan yapıştırılmış. Sizce kandırıldım mı iade edeyim mi geri ?
İmei sorgulamanıza falan gerek yok, 1-cihazın arkasında CE simgesi yoksa zaten global değildir, dahada önemlisi 13 pro+ cihazların globalda satışa sunulan modellerinde 16 gb ram kullanılmıyor. Yani sizin cihazının global değil.

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
19
İmei sorgulamanıza falan gerek yok, 1-cihazın arkasında CE simgesi yoksa zaten global değildir, dahada önemlisi 13 pro+ cihazların globalda satışa sunulan modellerinde 16 gb ram kullanılmıyor. Yani sizin cihazının global değil.
Cevap için teşekkürler. İade mi etsem sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi.com product auth da ne görünüyor? IMEI sorgulaması yapınca sonuç ne?
Global değilmiş hocam dediğiniz yerden kontrol ettim

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92

Hocam cihazın yazılım kısmını atarmisiniz yazılım kısmını model kodunu falan paylaşırsanız daha net bilgi verebiliriz

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6

İade edebiliyosaniz edin. Bu telefon icin degil ilerleyen zamanlardada her zaman global modelleri tercih edin.

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Bakaldan ciklet mi alıyorsunuz 1 telefonu almadan araştırmıyormusunuz.Yoksa neo gibi kırmızı yeşil hap mı gibi davranıyorsunuz.

ci021

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
11
Bakaldan ciklet mi alıyorsunuz 1 telefonu almadan araştırmıyormusunuz.Yoksa neo gibi kırmızı yeşil hap mı gibi davranıyorsunuz.
Ya okuduğunuzu anlama sorununuz var ya da kahinlik özelliğiniz var. Adam hepsiburada üzerinden kapalı kutu almış satici sahtekarsa alıcı ne yapsın ürün gelmeden nerden bilecek hile olduğunu?

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Ya okuduğunuzu anlama sorununuz var ya da kahinlik özelliğiniz var. Adam hepsiburada üzerinden kapalı kutu kalmış satici sahtekarsa alıcı ne yapsın ürün gelmeden nerden bilecek hile olduğunu?
kahin olmaya gerek yok sıfır telefonlar kapalı kutu zaten dile geirmeniz gereksiz.Hepsiburada kullanıcı yorumları var.Satıcıya sor bölümü var.Ayrıca internette bakarsa 16gb ramın globalde olmadığı resmi sitede var.Bildiğin ciklet alır gibi seçmiş

ci021

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
11
kahin olmaya gerek yok sıfır telefonlar kapalı kutu zaten dile geirmeniz gereksiz.Hepsiburada kullanıcı yorumları var.Satıcıya sor bölümü var.Ayrıca internette bakarsa 16gb ramın globalde olmadığı resmi sitede var.Bildiğin ciklet alır gibi seçmiş
"Almadan önce satıcıya ürün Global mi diye sordum evet dedi. Cihaz KVK garantili bu arada." demiş arkadaş ama 16 gb konusunda haklısınız.

Üst Alt