Çözüldü Yeni aldığım Redmi Airdots'da şarj problemi

Eyçesdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
Merhabalr yaklaşık 4-5 gün önce trendyol ve n11de mağazası bulunan "turuncumağaza" adlı satıcıdan airdots satın aldım. Ürün tamamiyle orijin ürün seri numarası,lazerle işlenmiş yazı vs gibi tüm kriterlere uygun bir ürün yani sahte değil.

Son 2 gündür kulaklıkları kutuya koyduğumda ışığı yanmamaya başladı (kutunun şarjı var) biraz bastırınca şarj olmaya başlıyordu fakat şuan ne yaparsam yapayim cihaz şarj olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Hocam kulaklıkların ikisinede 5'er saniye basıp kırmızı ışık yanana kadar basılı tutun. Bu işlemden sonra kulaklıllar kapanacaktır. Sonrasında yaklaşık 15-20 saniye boyunca kırmızı-beyaz ışık 2 kez yanıp sönene kadar basılı tutun. Bu işlem ile kulaklık resetlenecektir. Sonra şarj kutusuna koyun.

Eyçesdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kulaklıkların ikisinede 5'er saniye basıp kırmızı ışık yanana kadar basılı tutun. Bu işlemden sonra kulaklıllar kapanacaktır. Sonrasında yaklaşık 15-20 saniye boyunca kırmızı-beyaz ışık 2 kez yanıp sönene kadar basılı tutun. Bu işlem ile kulaklık resetlenecektir. Sonra şarj kutusuna koyun.
Maalesef olmadı :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutumun şarjı olduğuna %100emindim çunku daha dün şarj etmiş ve kulaklıkları fazla kullanmamıştım kutuyu şarja koyunca kulaklıklar da şarj olmaya başladı :/

Son düzenleme:

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
Hocam yaptınız mı bilmiyorum ama kulaklıkların arkasındaki küçük mavi bantları çıkardınız mı?

Eyçesdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yaptınız mı bilmiyorum ama kulaklıkların arkasındaki küçük mavi bantları çıkardınız mı?
İlk aldığım gün yapmıştım zaten onu. Şimdi kulaklıkları şarja koydum kablo biraz gevşek bir kabloymuş. Sanırım ben 2 gün önce kutuyu şarj ederken kablo temazsızlık yapmış haliyle kutunun şarj olduğunu gösteren ışık sönmüş ve ben kutu şarj oldu sanmışım halbuki hiç şarj olmamış. Şimdi kutuyu şarj ediyorum sorun çözüldü :)

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
İlk aldığım gün yapmıştım zaten onu. Şimdi kulaklıkları şarja koydum kablo biraz gevşek bir kabloymuş. Sanırım ben 2 gün önce kutuyu şarj ederken kablo temazsızlık yapmış haliyle kutunun şarj olduğunu gösteren ışık sönmüş ve ben kutu şarj oldu sanmışım halbuki hiç şarj olmamış. Şimdi kutuyu şarj ediyorum sorun çözüldü :)
Geçmiş olsun

Üst Alt