Yardım Yeni aldığım mi9t pro telefon

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilgim Yok
Telefon Modeli
Mi9T Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar kuzenime hepsiburadan mi9t pro sipariş ettik istediği gibi olmayınca iade etmek istiyoruz. İade talebi oluşturup nasil bir yol izleyip telefonu kargoya verebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Ben "istediği gibi çıkmayınca " kısmını anlamadım. Yani beğenmedi mi. Eğer beğenmediyse inceleme araştırma yapamadan mi aldınız. Yoksa gelen ürün hatalı olduğu için mi beğenmedi. Malum iade telebinin de belli şartları var. Ben beğenmedim değip iade ederseniz sorun olabilir.

Oyla:

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
Ben "istediği gibi çıkmayınca " kısmını anlamadım. Yani beğenmedi mi. Eğer beğenmediyse inceleme araştırma yapamadan mi aldınız. Yoksa gelen ürün hatalı olduğu için mi beğenmedi. Malum iade telebinin de belli şartları var. Ben beğenmedim değip iade ederseniz sorun olabilir.
Daha dogrusu hocam kuzenim inceledim dedi ama daha sonra inceledigim gibi degil deyip beni oldukça rahatsiz etti bende iade edip bidaha ona netten satis yapmicami dedim. Yani oyundayken kulakliktan karsiya ses gitmiyor ama normal telefon gorusmesinde gidiyor. Oyunun butun ayarlarina baktirdik ama ayni

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Yani bu söylediğiniz şey iade kapsamına girer mi emin değilim. Hem inceleyip hem de gelen ürüne inceledigim gibi degil demek biraz ironik olmuş. Yine kolay gelsin demekten başka bisey düşmez bize.
Daha dogrusu hocam kuzenim inceledim dedi ama daha sonra inceledigim gibi degil deyip beni oldukça rahatsiz etti bende iade edip bidaha ona netten satis yapmicami dedim. Yani oyundayken kulakliktan karsiya ses gitmiyor ama normal telefon gorusmesinde gidiyor. Oyunun butun ayarlarina baktirdik ama ayni

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
4800tl ye bir telefon alirken incelemekte fayda var. Iade talebi olusturup kargoyu gonderin. Kabul edip etmicekleri hepsiburada firmasina kalmis. Eski kargo posedine gerek yok fakat cihazin faturasina gerek var.

Oyla:

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
4800tl ye bir telefon alirken incelemekte fayda var. Iade talebi olusturup kargoyu gonderin. Kabul edip etmicekleri hepsiburada firmasina kalmis. Eski kargo posedine gerek yok fakat cihazin faturasina gerek var.
Cihazin faturasi var artik yarin gondereyim bakalik kabul edeceklermi. Kendim redmi note 8 pro kullaniyorum gayet memnunum. Cevaplariniz için tşkr ederim.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
İade kosullari arasında hat takılmış olma durumunda iade edilmez diye bir tabir yok. Sorun olmaz :) misal ; internette araştırdığım ve fotoğraflarına baktığım gibi cikmadi , iade etmek istiyorum. Alirlar. Almak zorundalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeterince açıklayıcı sanirim :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-04-18-28-27-730_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-12-04-18-28-27-730_com.android.chrome.jpg
    740,1 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2019-12-04-18-28-55-829_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-12-04-18-28-55-829_com.android.chrome.jpg
    640,9 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
İade kosullari arasında hat takılmış olma durumunda iade edilmez diye bir tabir yok. Sorun olmaz :) misal ; internette araştırdığım ve fotoğraflarına baktığım gibi cikmadi , iade etmek istiyorum. Alirlar. Almak zorundalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeterince açıklayıcı sanirim :)
Eyw hocam çok saol ben yarın hemen iade edeyim bu derttende kurtulayım.

Oyla:
Üst Alt