Yardım Yeni aldığım mi14t pronun şarjının hızlı bitmesi

alfred4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi14t pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım telefonum mi14t pro 512 gb yurt dışından aldim server kayit yaptirdim .1 ay olmadı daha 3 4 hafta olcak sanırım, şarjı gerçekten cok hızlı bitiyor. İlk elime geldiği xaman hyperos 2 güncellemesi gelmişti hic bakmadan guncelledim 2.0.222 eea rom. Sanırım hyperos1 daha az yiyordu. özellikle telefon kapalıyken gerçekten aşırı şarjı gidiyor gece den öğlene desek 12 saat yüzde 10 gidiyor ve herşeyden kistim telefonun şarjı gidiyo diye 60hz kullanıyorum o derece. Ekran kaapali ekrann aciktan daha cok şarj gitmiş ya alin bakin accubatteryden bunlar da lütfen yardımcı olun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• 1000050876.jpg
    1000050876.jpg
    758,4 KB · Görüntüleme: 13

alfred4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi14t pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yani bugünün verileri şunu da şöyle atim geceden beri derin uykuya girmemis yeniden baslatmadan girmiyo derin uykuya yarisi telefonu kullanmadan gidiyor ya gerçekten acınası

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cihaz uyku moduna girmiyorsa bir uygulama kesinlikle cihazı uyutmuyordur. Kullandığınız uygulamalar arasında modlu olan veya apk olarak indirip kurduğunuz varsa (örneğin MYT) kaldırmayı deneyin. Ekstra olarak HyperOS 1'den 2'ye geçişte cihazı sıfırlamanız daha iyi performans almanızı sağlar.

alfred4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi14t pro
Konular
2
Cihaz uyku moduna girmiyorsa bir uygulama kesinlikle cihazı uyutmuyordur. Kullandığınız uygulamalar arasında modlu olan veya apk olarak indirip kurduğunuz varsa (örneğin MYT) kaldırmayı deneyin. Ekstra olarak HyperOS 1'den 2'ye geçişte cihazı sıfırlamanız daha iyi performans almanızı sağlar.
hocam accubatteryde sayılır mı uykuya girmesini engellemede etkin uyuglamalarda bi tek o var o da derin uykuya giriyo mu diye bakmak için. bide uygulamanın modlu olup olmadığını nasıl, nerden anlayabilirim ve evet baya apkyla indirdiğim uygulama var ama hepsinin arka planını kısıtla yaptım. bide uykuya girdiğini gösteren önerdiğiniz uygulama var mı hocam

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Şu ana kadar bütün 14T Pro konularına yazdım zaten bu cihazın pil tüketim sorunları var.

Güncel sürümlerde bir tık azaldı eskiden daha da kötüydü.

Son sürüme güncelleyip hard reset atın biraz daha verimli olacaktır.

alfred4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi14t pro
Konular
2
Şu ana kadar bütün 14T Pro konularına yazdım zaten bu cihazın pil tüketim sorunları var.

Güncel sürümlerde bir tık azaldı eskiden daha da kötüydü.

Son sürüme güncelleyip hard reset atın biraz daha verimli olacaktır.
maalesef 150 gblık kişisel veriyi bi yere aktaramam

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
hocam accubatteryde sayılır mı uykuya girmesini engellemede etkin uyuglamalarda bi tek o var o da derin uykuya giriyo mu diye bakmak için. bide uygulamanın modlu olup olmadığını nasıl, nerden anlayabilirim ve evet baya apkyla indirdiğim uygulama var ama hepsinin arka planını kısıtla yaptım. bide uykuya girdiğini gösteren önerdiğiniz uygulama var mı hocam
Accubattery genellikle sıkıntı çıkartmıyor uyku modunda. Eğer herhangi bir uygulamadan da şüphelenmiyorsanız sistemsel bug olabilir. Accubattery yerine de BBS XDa Edition kurup deneyebilirsiniz (Apkmirror'dan indirebilirsiniz).

alfred4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi14t pro
Konular
2
Accubattery genellikle sıkıntı çıkartmıyor uyku modunda. Eğer herhangi bir uygulamadan da şüphelenmiyorsanız sistemsel bug olabilir. Accubattery yerine de BBS XDa Edition kurup deneyebilirsiniz (Apkmirror'dan indirebilirsiniz).
sistemsel bugı nasıl çözerim hyperos 3te düzelir mi

teknikyazilim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
teknikyazılı
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
0
Büyük güncellemelerden sonra temiz kurulumda fayda var. Ayrıca yeni bir güncellemenin oturması için cihaza biraz zaman vermelisiniz. Bir kaç güne daha stabil hale gelecektir eğer ki sistem de ve cihaz da bir sorun yoksa. Yukarı da belirtmişler bazı modlu uygulamalar belki tetikleyebilir.

Üst Alt