Garantiyi onlar düşünsün cihazi öyle yollayan onlar. Sorun Teşkil edermi satici ile görüşüp detayları almalısınız. Benim kanımca eğer cihazi öyle yolladıysa garanti dahilindedir. istersen cihazini root yetkilerini kapatabilirsin. Forumda konuları mevcut.Peki bu garantide sorun teşkil etmiyor mu? Ve telefonu ve telefonun icindeki bilgileri riske atmaz mi.
Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim, ilginiz icin,Garantiyi onlar düşünsün cihazi öyle yollayan onlar. Sorun Teşkil edermi satici ile görüşüp detayları almalısınız. Benim kanımca eğer cihazi öyle yolladıysa garanti dahilindedir. istersen cihazini root yetkilerini kapatabilirsin. Forumda konuları mevcut.
merhaba arkadaşlar bir sorunum var.
hepsbrdan sıfır olarak aldığım mi 4c root yetkili, yani rotlanmış
bu bir sorun değil mi ? neden böyle, satılan bu modeldeki bütün telefonlar böyle rootlu mu?
konu hakkında bilgisi olan var mı?
ben banka uygulaması kullanmak istiyorum ama rotlu olduğu için açılmıyor.
bu konuda ne yapmam gerekiyor?
Sayenizde sorumun cevabini buldum,Mi4c için yayınlanan resmi global rom bulunmuyor. Yani bu cihaz resmi olarak Türkçe'yi desteklemiyor. Size gelen cihaz Türkçe olduğuna göre üzerinde resmi rom yok. Satıcı / aracı cihaz üzerine kendi belirlediği, resmi olmayan bir rom yüklemiş ve size bu şekilde satmış. Root erişiminin açık olması ise satıcının yüklediği bu yazılımın pek güvenilir olmadığını gösteriyor. Size tavsiyem üzerinde bu rom varken bankacılık uygulamalarını kullanmamanız yönünde olacaktır. En sağlıklısı cihaza resmi rom yükleyip ingilizce kullanmanız olacaktır. Eğer ingilizce kullanamazsanız xiaomi.eu romu yükleyebilirsiniz. Resmi rom kadar güvenli olmasa da en azından üzerindeki romdan daha güvenlidir...