Yardım Yeni aldığım cihaz IMEI sorunu

Serkand50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.5
Telefon Modeli
Mi 8 lite Global
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar öncelikle forumda yeniyim ve ilk defa Xiaomi ürün aldım Android bilgim pek yoktur telefonu kurdum sim taktigimda mobil ağ kullanılamıyor hatası aldım birkaç birşey denedim fakat olmayınca telefonu sifirladim açtığımda bu seferde sim kartın pin istediğinde doğru yazmama rağmen sim pin kilidini acamadi hatası aldım *#06# komutunu yaptığımda da IMEI bilgisi görünmüyor aynı şekilde ayarlarda telefon hakkında bölümünde IMEI belirtilmemiş görünüyor cihazını Hepsiburada dan aldım 2 yıl garantili cihaz kutusunun arkasında imei yazıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sim kartta sorun yok diğer telefonda çalışıyor

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhabalar öncelikle forumda yeniyim ve ilk defa Xiaomi ürün aldım Android bilgim pek yoktur telefonu kurdum sim taktigimda mobil ağ kullanılamıyor hatası aldım birkaç birşey denedim fakat olmayınca telefonu sifirladim açtığımda bu seferde sim kartın pin istediğinde doğru yazmama rağmen sim pin kilidini acamadi hatası aldım *#06# komutunu yaptığımda da IMEI bilgisi görünmüyor aynı şekilde ayarlarda telefon hakkında bölümünde IMEI belirtilmemiş görünüyor cihazını Hepsiburada dan aldım 2 yıl garantili cihaz kutusunun arkasında imei yazıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sim kartta sorun yok diğer telefonda çalışıyor

Hocam mümkünse cihazı aldığınız firmayla bir görüşün. Cihazdaki IMEI sifirlamayla siliniyorsa sonradan farklı yöntemle atılmış olabilir.

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 17 Promx
Meslek
Private Driver
Konular
45
Hepsiburada sadece kendi cihaz satarken bu tarz sıkıntılar daha azdı fakat ne zaman satıcılar devreye girdi maalesef her türlü ( imei repair vb ) sıkıntı ile karşılaşabiliyoruz. Umarım sorununuz kısa zamanda çözülür.

Oyla:

Serkand50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Teknik servis cihazı gondermemi söyledi yeni aldığım cihazı tekrar göndereceğim umarım IMEI repair yapıp geri göndermeler servisten gelince tekrar yazarım telefon sifirlaninca IMEI nasıl gidiyor anlamadım

Oyla:

Lorddincer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dincer
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
hepsiburadayada güven olmaz artık telefon almayı düşünüyordum ama sıkıntı bu imei repair olayı her yerde mevcut demekki.

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Teknik servis cihazı gondermemi söyledi yeni aldığım cihazı tekrar göndereceğim umarım IMEI repair yapıp geri göndermeler servisten gelince tekrar yazarım telefon sifirlaninca IMEI nasıl gidiyor anlamadım
Cihazi alali daha 1 hafta olmamış anladim kadariyla. Yasal olarak iade hakkiniz var. Neden cihaza servis islem yapsin. Direk iade açın. Ürünü iade edip para iadesi isteyin. Yeni cihaz alin

Oyla:

Serkand50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Kutunun arkasında bulunan IMEI yi sorguladim mi 8 lite görünüyor bu IMEI yi kendim nasıl telefona yazarım yasal mıdır yapılabilir mi ?

Oyla:
Üst Alt