Sohbet Yedekleme nasıl alacam

merttdolu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Öncelikle kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Xiaomi mi 8 kullanıyorum ve şarjindan hiç memnun değilim, telefonu fabrika ayarlarına geri döndürecegim ama yedeklemeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhaba,
Hayırlı kandiller,
-Ayarlar - Ek ayarlar - Yedekle&Sıfırla - Yerel yedekler kısımından yedek alabilirsiniz.
Aldığınız yedeği Bilgisayarınıza kopyalayın Yes~~
-Mi cloud u kullanarak da yedek alabilirsiniz Daha sağlıklı ve geri yüklemesi kolay olur.
Ayarlar - Mi hesabı - Mi cloud üzerinden 5gb depolama alanınız bulunmaktadır.

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Merhaba
Rehberinizi Mi Cloud veya Google'a senkronize edin.
Resimlerinizi, dosyalarınızı, müziklerinizi vs. varsa harici sd karta depolayın.
Whatsapp mesajlarınızı whatsappın kendi sunucularına yedekleyin.
Veya resimlerinizi dosyalarınızı vs. 5gb geçmemek şartıyla Mi Cloud'a aktarabilirsiniz.
İyi günler

merttdolu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
58
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,
Hayırlı kandiller,
Ayarlar - Ek ayarlar - Yedekle&Sıfırla - Yerel yedekler kısımından yedek alabilirsiniz.
Aldığınız yedeği Bilgisayarınıza kopyalayın Yes~~
Mi cloud u kullanarak da yedek alabilirsiniz Daha sağlıklı ve geri yüklemesi kolay olur.
Aldığım yedeği nereden kopyalayacagim ?

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
selamlar.
telefonu sıfırlamak istediğinizi belirtiyorsunuz ve size yukarıda denilenleri yaparsanız aynı ayarları yeniden yüklemiş olursunuz diye düşünüyorum.
1. telefonu sıfırlamadan önce mi hesabınız var ise şifrenizi biliyor olmalısınız.
2. telefondaki rehberinizi gmail hesabınıza ya da mi hesabınıza aktarınız.
3. fotoğraflarınızı ya bilgisayara takıp alınız ya da gmail hesabınıza aktarınız. (google fotoğraflar uygulaması ile)
4. telefonunuzu sıfırlayınız.

yukarıdaki işlemler ile daha düzgün tam anlamı ile sıfırlarsınız. diğer arkadaşların dedikleri ile yaparsanız uygulamalarında yedeklerini alıyor ve ayarlarınıda alıyor sanırım. yeniden yedekten yüklerseniz de aynı sonucu alırsınız diye düşünüyorum. ben şahsen yukarıda anlattığım gibi işlemleri yapıyorum. uygulamaları yeni baştan sıfırdan kurup ayarları tekrar yapıyorum.

Not: temiz sıfır kurulum yapıp gerekli uygulamaları kurup program ayarlarını yapıp temiz bir yedek alırsanız en azından geri yedeğe dönmek istediğinizde elinizde sıfır bir kurulum ve programlar olacaktır.

kolay gelsin.

Üst Alt