Yardım yedeğini aldığım persisti geri yüklüyorum ama widevine l1 olmuyor

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miuimix
Telefon Modeli
lavender- redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
perisisti bozmadan önce yedek almıştım hala elimde duruyor orangefoxtan.
orangefox üzerinden geri yüklüyorum ama l1 olmuyor bir türlü başka bi şekilde mi yüklemem gerekiyor acaba başka bi yönetimi var mıdır yoksa umudu kesmeli miyim widevine için

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
işte l1 düzelmediği için onlar düzelmiyor netflix l1 e bağlı
tamam da magisk hide ne alaka şimdi ben persistten bahsediyorum sen magisk hide dalga mı geçiyorsun dkmfmdksjs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işte l1 düzelmediği için onlar düzelmiyor netflix l1 e bağlı
root u kaldirsam dahi yine aynı l3 olarak gözüküyor benim sorum farklı sen yanlış anlamışsın

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
tamam da magisk hide ne alaka şimdi ben persistten bahsediyorum sen magisk hide dalga mı geçiyorsun dkmfmdksjs

root u kaldirsam dahi yine aynı l3 olarak gözüküyor benim sorum farklı sen yanlış anlamışsın
ben de size diyorum ister persist yükleyin ister yüklemeyin magisk hideden geçmediği sürece l1 olmaz. Gülmeye devam edin için. İyi geceler :)

Oyla:

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
ben de size diyorum ister persist yükleyin ister yüklemeyin magisk hideden geçmediği sürece l1 olmaz. Gülmeye devam edin için. İyi geceler :)
ne alakası var root kaldirsam dahi l3 gözüküyor persist flaşladigim için widevine sertifikam silinmiş ben onu nasıl geri getirebilirim diye soruyorum sen magisk hide gizle düzeliyor diyorsun :D gülünç gerçekten.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
ne alakası var root kaldirsam dahi l3 gözüküyor persist flaşladigim için widevine sertifikam silinmiş ben onu nasıl geri getirebilirim diye soruyorum sen magisk hide gizle düzeliyor diyorsun :D gülünç gerçekten.
gülünecek birşey yok insanlar yardımcı olmaya çalısıyor ve bildigim kadarıyla bootloader kilidini açıca bazı sertifikalar iptal oluyor mi flashla full rom atıp bootloaderi geri kitlerseniz düzelecegini düşünüyorum veya size şöyle bir link buldum belki işinize yarar"
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
"

Oyla:

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
gülünecek birşey yok insanlar yardımcı olmaya çalısıyor ve bildigim kadarıyla bootloader kilidini açıca bazı sertifikalar iptal oluyor mi flashla full rom atıp bootloaderi geri kitlerseniz düzelecegini düşünüyorum veya size şöyle bir link buldum belki işinize yarar"
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
"
yardımcı olmaya çalıştığının farkındayım olayı anlatıyorum ısrar ediyor aynı şeyde anlamadan bilmediğin konuda ısrar etmek mantıksız bence

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Zaten rootu kaldırırsanız l3 olarak gözükür asıl sizin bu haliniz komik. Hiçbir bilginiz yok kıdem olarak da alttasınız madem çok biliyorsunuz ne haliniz varsa görün. Sonra gelip düzelmedi demeyin.

yardımcı olmaya çalıştığının farkındayım olayı anlatıyorum ısrar ediyor aynı şeyde anlamadan bilmediğin konuda ısrar etmek mantıksız bence
Senin de bildiğini ısrar etmen yanlış kendi bildiğini yap o zaman:)

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
*Bildiğim kadarıyla* persist dosyasına müdahale edildikten sonra geri düzeltilemiyor, elinizde yedek olması önemli değil. Rom bellek içine yazıyor yapılan değişikliği. Eskiden samsunglarda download count vardı belki bilen vardır, rom flashladıkça sayı artıyordu. Persist yedeğini geri yükledikten sonra parmakizi - ödemeler içerisinden indirmeyi deneyin yukarıda arkadaşın verdiği videodaki gibi, olmazsa büyük ihtimalle dediğim gibi müdahale edilmesi durumunda kalıcı olarak gidiyor yedek olsun olmasın. Forumdaki persist.img flashlayan ve bunu önerenleri gördükçe hayrete düşüyorum zaman zaman.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Netflix için yapmak istiyorsanız bir de şu yöntemi deneyin, Netflix uygulamasını yükleyin, Lucky Patcher uygulamasını yükleyin, Lp uygulaması içinden özel yamaları indirin, Netflix için özel yama olduğunu göreceksiniz, onu uygulayın. Kırmızı yazıların olduğu bir ekran gelecek karşınıza, yani yama uygulanmadı hatası verecek, dikkate almayın ve uygulamayı başlatın, Netflix ayarlarındaki oynatma özelliklerinden kontrol edin, L1 olması gerekiyor. Ben tüm cihazlarımda bu yöntem ile L1 yapıyorum ve hemen hepsinde işe yarıyor.

Oyla:

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
Netflix için yapmak istiyorsanız bir de şu yöntemi deneyin, Netflix uygulamasını yükleyin, Lucky Patcher uygulamasını yükleyin, Lp uygulaması içinden özel yamaları indirin, Netflix için özel yama olduğunu göreceksiniz, onu uygulayın. Kırmızı yazıların olduğu bir ekran gelecek karşınıza, yani yama uygulanmadı hatası verecek, dikkate almayın ve uygulamayı başlatın, Netflix ayarlarındaki oynatma özelliklerinden kontrol edin, L1 olması gerekiyor. Ben tüm cihazlarımda bu yöntem ile L1 yapıyorum ve hemen hepsinde işe yarıyor.
prime video için lazım bana yüzüklerin efendisi dizisini izleyeceğim o yüzden.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım