Soru yd Xiaomi 17 pro max alınır mı?

Kadir Kılıf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir Kılıf
Cihazım
mi11t
Meslek
Öğrenci
Konular
74
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 13.0.2
Telefon Modeli
Mi11t
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar hocam, yaklaşık 4 yıldır Mi 11 T kullanıcısıyım. Bataryasını falan da değiştirdim ve artık hafızası yetmemeye başladı genel olarak memnunum ama artık değiştirmek istiyorum. Şu an cihazda Miui 13 yüklü yani android 12.

xiaomi 17 pro max dikkatimi çekti. Rom, Eu, Global, gibi terimlere hakim değilim. Günlük kullanıcıyım. İnstagram, WhatsApp, youtube, ve ufak tefek oyunlar oynuyorum.

Şu an 17 pro max cihazı YD alıp sorunsuz şekilde kullanabilir miyim? kalıcı kayıt vesaire yapılıyor mu?
Eğer yapılıyorsa alırken nelere dikkat etmeliyim?

Bir de sizce xiaomi tarafında alınabilir bir telefon mu?

xiaomi arayüzüne alıştım yıllardır kullanıyorum. Başka bir arayüze geçmek istemiyorum.

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Kayıtlı eu yuklenmis cihazlar var direk onlardan alın riske girmeyin donanım olarak güzel ama global yazılımı olmadığı için malesef Google tam uyumlu çalışmıyor tek sorunu bu başkada sıkıntısı yok

Oyla:

Kadir Kılıf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir Kılıf
Cihazım
mi11t
Meslek
Öğrenci
Konular
74
Kayıtlı eu yuklenmis cihazlar var direk onlardan alın riske girmeyin donanım olarak güzel ama global yazılımı olmadığı için malesef Google tam uyumlu çalışmıyor tek sorunu bu başkada sıkıntısı yok
hocam google tam uyumlu çalışmıyor derken neyi kastediyorsunuz?
ilerleyen süreçte global yazılımı oluşur mu?

instagram, WhatsApp, banka uygulamaları gibi uygulamaları cihaza yüklerken ya da kullanırken problem yaşar mıyım?

yanıt için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an ki mevcut Mi11T cihazım yd kayıtlı ve içerisinde çalıştığım şirketin iş uygulamaları var. Excel, Outlook, teams gibi bunların kurulumunda herhangi bir problem yaşar mıyım 17Pro max cihazında?

Oyla:

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
hocam google tam uyumlu çalışmıyor derken neyi kastediyorsunuz?
ilerleyen süreçte global yazılımı oluşur mu?

instagram, WhatsApp, banka uygulamaları gibi uygulamaları cihaza yüklerken ya da kullanırken problem yaşar mıyım?

yanıt için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an ki mevcut Mi11T cihazım yd kayıtlı ve içerisinde çalıştığım şirketin iş uygulamaları var. Excel, Outlook, teams gibi bunların kurulumunda herhangi bir problem yaşar mıyım 17Pro max cihazında?
3. Parti uygulamaları çok etkilemiyor ama bazı Google ssrvisler uygulamalar çalışmıyor.google güvenlik mesela yüklenmiyor marketten gib gibi

Oyla:

seco.can.can9

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Bende 17 pro max alıp baya bir eziyet çektim satıp bi kaç değişik cihaz sonrasında 17 ultra aldım cihaz global rom sıkıntısı yok bence o fiyat bandına çıkıyorsanız bakabilirsiniz 17 ultra

Oyla:

Kadir Kılıf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir Kılıf
Cihazım
mi11t
Meslek
Öğrenci
Konular
74
Bende 17 pro max alıp baya bir eziyet çektim satıp bi kaç değişik cihaz sonrasında 17 ultra aldım cihaz global rom sıkıntısı yok bence o fiyat bandına çıkıyorsanız bakabilirsiniz 17 ultra
Hocam pro max modelinde ne gibi sıkıntılar yaşadınız?

Oyla:

seco.can.can9

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Kesinlikle öncelikle şebeke ne yaptırdıysam düzelmedi 3 operatörü de denedik çin romu sadece stabildi şebekesi WhatsApp kişileri eu romda sıkıntı çıkarıyordu en ufak şeyde pc ye bağlamak gerekiyordu güncelleme vs bıktırdı artık global olmayan cihaz asla almam hocam
Hocam pro max modelinde ne gibi sıkıntılar yaşadınız?

Oyla:

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Kesinlikle öncelikle şebeke ne yaptırdıysam düzelmedi 3 operatörü de denedik çin romu sadece stabildi şebekesi WhatsApp kişileri eu romda sıkıntı çıkarıyordu en ufak şeyde pc ye bağlamak gerekiyordu güncelleme vs bıktırdı artık global olmayan cihaz asla almam hocam
hocam sebeke sorunu sadece sızın cıhaza ozgu bırseydı :D sanki

Oyla:
Üst Alt