Çözüldü YD Fake ROM'lu Xiaomi 13 HyperOS güncellemesi

teknocatlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alirıza
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Merhabalar bende yd xiaomi 13 var. cihazda fake rom var güncellenmiyor. Dileyen olursa güncelleme konusunda yardımcı olabilirim
Güncelleme PC üzerinden yapılacak

Çözüm
O kıymetli bilginizi forumumuzda paylaşmaya ne dersiniz? Güzel bir içerik hazırlayıp altına imzanızı atarsanız hayırlı bir iş yapmış olursunuz 🤗
Aslında basit. PC bilen kurcalasa yapabilir. Konyada telefoncular yok üst düzey hesap vs çok para çıkarıyor. birde telefon çökebilir diyor. Bu tarifim tüm cihazlar için silinmeden güncelleme metodur.

TARİF :
1- Öncelikle cihazınızın "Geliştirici seçenekleri' ni açıyorsunuz ve "Hata Ayıklama" modunu aktşfleştiriyorsunuz.
2- MiPhoneSuite ve MiPhoneAsistan programlarını yüklüyorsunuz.
3- Sonra telefonu kapatıyoruz. Ses açma tuşu + power tuşuna birlikte basıyoruz. Telefon titreyince power tuşunu basmayı bırakıyoruz. Ses açma tuşuna basmaya devam ediyoruz. Açılan menüden Asistan olan...

ahmets11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
5
İlk güncellemeyi mifirm den buldum yükledim oldu ama 2. güncelleme dosyasını mifirmden bulamadım bulduğum sitelerden de dosyayı indirip yüklemeye çalıştığımda paket doğrulanamıyor hatası veriyor cin eu ve global romların linki atabilir misin Redmi Note 13 Pro 5G
Şebeke gider hocam güncelleme yapılırsa çin cihazında fake romda

Mami198524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
İlk güncellemeyi mifirm den buldum yükledim oldu ama 2. güncelleme dosyasını mifirmden bulamadım bulduğum sitelerden de dosyayı indirip yüklemeye çalıştığımda paket doğrulanamıyor hatası veriyor cin eu ve global romların linki atabilir misin Redmi Note 13 Pro 5G
Güncellemeyin şebekeniz gider ve jtaglık olur.

Berke035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote13Pro5
Konular
0
Şebeke gitsin sorun değil dosyaları paylaşır mısınız

Berke035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote13Pro5
Konular
0
garnet_global-ota_full-OS2.0.206.0.VNRMIXM-user-15.0-2ac9ef0740 sorunsuz güncelledim ama 3.0 güncellerken sanırım yanlış dosyayı indirdim telefon acılıp boot menüsüne atıyor ve bu sürüm ile uyumsuz die hata veriyor tekrar garnet_global-ota_full-OS2.0.206.0.VNRMIXM-user-15.0-2ac9ef0740 yüklemeye çalıştıgımda da sürüm eski diye yüklemiyor çözümü var mı