Yanıtlayabilecek başkaları var mı?
Hocam Direnç Yaptırmayın. Hatta Server Kayıt Diye Bir Yöntem Varken Size Direnç Yapalım Diyen Telefoncu Kardeş İle de Mümkün ise Sohbeti Muhabbeti Kesin.
Telefonun Kapağını Açacak. Su Geçirmezlik Özelliği İptal Olacak.
İşlemci Kapağını Kesici Dremell Makine İle Keserek Veya Isıtarak Açacak İşlemci Ciddi Zarar Görebilir Cihaz Susabilir Yada Tat Çalışabilir.
İşlemci Yanında Önemli Komponentler Varsa Wifi Bluetooth Gibi Kamera Sensörü Gibi Bileşenlerde Kalıcı Hasar Olabilir. Bizzat Arkadaşım Wifi Bluetooth Olmadan Kullaniyor 11 Ultra'yı Wifi Açınca Cihaz Kapanıp açılıyor.
Şuan Elimdeki Cihaz Dirençli 97 Derece İşlemci Sıcaklığında 45-50-55 Derece Bataryaları Görmüş Birisiyim. Bir Hata Yaparlar Cihaz Ölür Geri Kaldırmak İçin Saatlerce Uğraşır Daha Sonra Cihaz Açılır Sana Hiç Birşey Söylemez Güzel güzel Kullan Der eline verir bir ay sonra cihaz kapandı mı Hiç Bir Anlamlı Kalmaz Yaptığı İşin. Kesinlikle Aklınız Varsa Server Harici Hiç Bir İşlem Yaptırmayın.
Bir Ekleme daha yapayım O Telefoncu Size Çin Sürümü Cihaz Satmış Yada Satacak Olabilir. Alacaginiz telefon Kesinlikle Global Olsun. Gerekirse YouTube'dan Bir Saat Global Olduğunu Anlama Yöntemlerini İzleyip Araştırın. Çin Sürümü Olursa IMEI İşlemi Dediği Gibi 3-4 Bin Liraları Bulabilir. Global cihazlar da 800-1600 Lira Arasında Server Kayıt Yapılır.