Yardım Yd cihaz sorusu

Webcam Kullanan İnsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 9T
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Cihaz alinmadi
Telefon Modeli
14T Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Yurtdışı 14T Pro 12/512 veya 1TBlik versiyonunu alacagiz. Alacagimiz adam server kaydi yaparsak +3000 TL tutar, imeiyi direncle kandirirsak o parayı almam dedi. Baska birisi de direnc sikinti cikartir dedi. Bu konuda bilgilendirir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
yüksek ücret istemiş biz uzak bağlantı ile çok daha ucuza server kayıt yaparız kayıtsız alın. Server kayıt varken de direnç e gerek yok boşa yaptırmayın. Bu cihazlarda şebeke sorunu da olabiliyor dirençten sonra.

Oyla:

Webcam Kullanan İnsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 9T
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yüksek ücret istemiş biz uzak bağlantı ile çok daha ucuza server kayıt yaparız kayıtsız alın. Server kayıt varken de direnç e gerek yok boşa yaptırmayın. Bu cihazlarda şebeke sorunu da olabiliyor dirençten sonra.
Çok daha ucuza dediğiniz ne kadar bir meblağdan bahsediyoruz hocam? Bir de ısınırsa cihaz, direnç sorun çıkartır dediler. Bu konuda bilginiz var mı?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Çok daha ucuza dediğiniz ne kadar bir meblağdan bahsediyoruz hocam? Bir de ısınırsa cihaz, direnç sorun çıkartır dediler. Bu konuda bilginiz var mı?
direnç gerek yok dedim ya boşverin o işlemi geçmişte kaldı artık. işlem yapılacağında özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Oyla:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
Oyla:

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Yanıtlayabilecek başkaları var mı?
Hocam Direnç Yaptırmayın. Hatta Server Kayıt Diye Bir Yöntem Varken Size Direnç Yapalım Diyen Telefoncu Kardeş İle de Mümkün ise Sohbeti Muhabbeti Kesin.

Telefonun Kapağını Açacak. Su Geçirmezlik Özelliği İptal Olacak.

İşlemci Kapağını Kesici Dremell Makine İle Keserek Veya Isıtarak Açacak İşlemci Ciddi Zarar Görebilir Cihaz Susabilir Yada Tat Çalışabilir.

İşlemci Yanında Önemli Komponentler Varsa Wifi Bluetooth Gibi Kamera Sensörü Gibi Bileşenlerde Kalıcı Hasar Olabilir. Bizzat Arkadaşım Wifi Bluetooth Olmadan Kullaniyor 11 Ultra'yı Wifi Açınca Cihaz Kapanıp açılıyor.

Şuan Elimdeki Cihaz Dirençli 97 Derece İşlemci Sıcaklığında 45-50-55 Derece Bataryaları Görmüş Birisiyim. Bir Hata Yaparlar Cihaz Ölür Geri Kaldırmak İçin Saatlerce Uğraşır Daha Sonra Cihaz Açılır Sana Hiç Birşey Söylemez Güzel güzel Kullan Der eline verir bir ay sonra cihaz kapandı mı Hiç Bir Anlamlı Kalmaz Yaptığı İşin. Kesinlikle Aklınız Varsa Server Harici Hiç Bir İşlem Yaptırmayın.

Bir Ekleme daha yapayım O Telefoncu Size Çin Sürümü Cihaz Satmış Yada Satacak Olabilir. Alacaginiz telefon Kesinlikle Global Olsun. Gerekirse YouTube'dan Bir Saat Global Olduğunu Anlama Yöntemlerini İzleyip Araştırın. Çin Sürümü Olursa IMEI İşlemi Dediği Gibi 3-4 Bin Liraları Bulabilir. Global cihazlar da 800-1600 Lira Arasında Server Kayıt Yapılır.

Oyla:
Üst Alt