Soru yd cihaz alan arkadaşlardan tavsiye

omersurmeli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer sürmeli
Cihazım
note 10 pro
Konular
0
Hayatımda ilk kez yd cihaz alayım dedim .Antalya da bir telefoncudan yd 14T Pro aldım. 1 hafta kullandıktan sonra önce bluetooth sonra da wifi si gitti. aldığım yere söyledim. yd cihazlarının garantisinin olmadığını garanti istiyorsam 45.000tl verip orjinal cihaz almamı söyledi. ama yapılacak birşeyse yaptırıp verebileceğini söyledi, 2defa oldu dedi olmadan getirdi, daha sonra 1 ay yanında kaldı yine olmadı.. vesselam şuan wifi siz ve bluetooth suz kullanıyorum. aldığınız yerin güvenilir olması sorun çıktığında belli bir süre içinde yenisiyle değiştirebilmesi lazım.

ozkansadettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 14T PRO
Konular
9
Hayatımda ilk kez yd cihaz alayım dedim .Antalya da bir telefoncudan yd 14T Pro aldım. 1 hafta kullandıktan sonra önce bluetooth sonra da wifi si gitti. aldığım yere söyledim. yd cihazlarının garantisinin olmadığını garanti istiyorsam 45.000tl verip orjinal cihaz almamı söyledi. ama yapılacak birşeyse yaptırıp verebileceğini söyledi, 2defa oldu dedi olmadan getirdi, daha sonra 1 ay yanında kaldı yine olmadı.. vesselam şuan wifi siz ve bluetooth suz kullanıyorum. aldığınız yerin güvenilir olması sorun çıktığında belli bir süre içinde yenisiyle değiştirebilmesi lazım.
bende 14t pro aldım yurtdışı hiç sorun yaşamadım sorun halinde 1 ay içinde getirebileceğimi söyledi bazıları böyle insafsız oluyor esnaflık önemli belkide oda bozuk olduğunu biliyordu bilerek verdi

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
hepsiburada'daki 8.000 TL ek takas desteği kampanyasından faydalanarak honor magic7 pro cihaz aldım arkadaşlar.. yd cihaz planımı askıya alarak

Üst Alt