Soru yd cihaz alan arkadaşlardan tavsiye

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
istanbul, izmir veya antalyada elden alabileceğim güvenilir bir satıcı var mı arkadaşlar? internette araştırınca bazı isimler çıkıyor ancak satın alıp memnun kalan arkadaşlardan akıl istiyorum

bir de bu telefona server kaydı yapılınca, ileride server kapansa dahi önceden kaydı yapılmış telefon kayıtlı kalmaya devam ediyor mu bunu merak ediyorum

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
istanbul, izmir veya antalyada elden alabileceğim güvenilir bir satıcı var mı arkadaşlar? internette araştırınca bazı isimler çıkıyor ancak satın alıp memnun kalan arkadaşlardan akıl istiyorum

bir de bu telefona server kaydı yapılınca, ileride server kapansa dahi önceden kaydı yapılmış telefon kayıtlı kalmaya devam ediyor mu bunu merak ediyorum
server kayıt cihazın bir servere baglı oldugu anlamına gelmiyor aslında işi yapan server de değil ama adı öyle neyse özet geçeyim cihaza fabrikada imei yazılıyor bunun aynısını server kayıt adında artık telefoncular da yapabiliyor yani server kayıtta aynı normal tr kayıtlı cihaz gibi hiçbir fark olmuyor sıfırlayın veya güncelleyin "benim bildiğim bu "

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
server kayıt cihazın bir servere baglı oldugu anlamına gelmiyor aslında işi yapan server de değil ama adı öyle neyse özet geçeyim cihaza fabrikada imei yazılıyor bunun aynısını server kayıt adında artık telefoncular da yapabiliyor yani server kayıtta aynı normal tr kayıtlı cihaz gibi hiçbir fark olmuyor sıfırlayın veya güncelleyin "benim bildiğim bu "
teşekkür ederim cevabınız için

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
Arkadaşın sorusunu gölgelemeden bu cihazdan bende almayı düşünüyorum. Şu an Oneplus 8T kullanıyorum esasen memnunum ama rahat battı diyelim, sade ve hızlı arayüzü, reklam vs. gibi Xiaomi'ye has sıkıntıları olmayan hâlâ canavar gibi bir marka ve model.
Kısaca kullanıcı arkadaşlar tavsiye ederler mi?
Baya uzun zamandır Xiaomi kullanmıyorum o yüzden pişman olur muyum diye ister istemez düşünüyorum.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
Arkadaşın sorusunu gölgelemeden bu cihazdan bende almayı düşünüyorum. Şu an Oneplus 8T kullanıyorum esasen memnunum ama rahat battı diyelim, sade ve hızlı arayüzü, reklam vs. gibi Xiaomi'ye has sıkıntıları olmayan hâlâ canavar gibi bir marka ve model.
Baya uzun zamandır Xiaomi kullanmıyorum o yüzden pişman olur muyum diye ister istemez düşünüyorum.
hocam telefon öyle kişisel birşey ki benim çok begendigim cihazı başkası hiç sevmeyebiliyor reklam konusuna gelirsek toplasan dk olarak 3-5 dk da ayarlanabilir 3-5 işlem yapıyorsunuz ve reklam olayı tamamen ortadan kalkıyor diyebilirim hoşunuza gitmeyecek birşey söyleyim oneplus cihazlar saf android diyebiliriz xiaomi tarafında böyle birşey yok arayüz hyperos arayüzü biraz şişirilmiş bir arayüz şahsen sevmiyorum rom root vs konularıyla ilgilenmiyorsanız alın kullanın ama bu konulara biraz merakınız varsa snapdragon işlemcili bir model almanızı tavsiye ederim

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
hocam telefon öyle kişisel birşey ki benim çok begendigim cihazı başkası hiç sevmeyebiliyor reklam konusuna gelirsek toplasan dk olarak 3-5 dk da ayarlanabilir 3-5 işlem yapıyorsunuz ve reklam olayı tamamen ortadan kalkıyor diyebilirim hoşunuza gitmeyecek birşey söyleyim oneplus cihazlar saf android diyebiliriz xiaomi tarafında böyle birşey yok arayüz hyperos arayüzü biraz şişirilmiş bir arayüz şahsen sevmiyorum rom root vs konularıyla ilgilenmiyorsanız alın kullanın ama bu konulara biraz merakınız varsa snapdragon işlemcili bir model almanızı tavsiye ederim
Hocam zihnim biraz daha gençken rom, root, bt kilit açma, hatta kernel vs. işlerine bu Xiaomi ile girdim diyebilirim genellikle de becerdim 😊 ancak şu an inanın dümdüz kullanıcıyım ve ilk defa snapdragon harici bir işlemci kullanacağım o yüzden son kullanıcı yorumlarını araştırıyorum. Tabi teknik duruma vakıf olan son kullanıcı yorumu çok daha aydınlatıcı olurdu.
Şu sıralar ve zannedersem ki bundan sonra en fazla cihazı eFootball seviyesinde oyunlar ile zorlayabilirim yani 😊

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Xiaomi cihazlarda zaten reklam yok ufak bir ayarla yok ediliyor o kolay iş.
14T Pro geçmişte kullandım pili pek verimli değildi. Kamerası evrak çekimlerinde sorun yaratıyordu. Şu an yeni cihaz alacak olsam pek tercih etmem gibi.

23-24 verip Xiaomi 14T Pro almak yerine 28 verip Xiaomi 15 alırdım ben.

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
Xiaomi cihazlarda zaten reklam yok ufak bir ayarla yok ediliyor o kolay iş.
14T Pro geçmişte kullandım pili pek verimli değildi. Kamerası evrak çekimlerinde sorun yaratıyordu. Şu an yeni cihaz alacak olsam pek tercih etmem gibi.

23-24 verip Xiaomi 14T Pro almak yerine 28 verip Xiaomi 15 alırdım ben.
Tabi çok daha mantıklı ve ben bu hakkımı işin açıkçası 16-17 düz modeline vereceğime 22-23 Pro modeline veririm şeklinde kullanmayı düşünüyordum 😊

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Tabi çok daha mantıklı ve ben bu hakkımı işin açıkçası 16-17 düz modeline vereceğime 22-23 Pro modeline veririm şeklinde kullanmayı düşünüyordum 😊
Oyun oynamıyorsanız pil çok da üzmez belki sizi. 14T Pro da güzel cihaz malzeme kalitesi vs çok yüksek ama 4-5 bin lira farka %50 daha fazla işlemci gücü, silicon-carbon batarya, USB 3.2 ve daha iyi ekran kamera gibi ciddi farklar var.

Bir de Xiaomi 15, Android 15 ile çıktı fazladan bir Android sürümü de var.

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
Çok mantıklı ancak bütçeye darbe yapar gibi duruyor. Tavsiyeniz için teşekkürler hocam bir düşüneyim 15'i

Üst Alt