Yardım yazılım yükleme sonrası dokunmatik problemi

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
merhaba arkadaşlar

Daha önceden de mi4 telefonuma windows 10 yüklemiştim sonradan Androide cevirmistim şimdi tekrar aynı yöntemlerle windows 10 yükledim fakat kurulum dil seceneği ekranında dokunmatik çalışmıyor hiçbir yere girmiyor sadece ses kısma acma power tusu calısıyor sebebi ne olabilir

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
Hocam cihazı kapatıp tekrar açın eğer olmazsa tekrar win10 yükleyin.

hocam bunları defalarca denedim bilgisayar değiştirdim 6-7 defa tekrardan kurdum yeni rom indirdim yine aynı sorun var

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.323
hocam bunları defalarca denedim bilgisayar değiştirdim 6-7 defa tekrardan kurdum yeni rom indirdim yine aynı sorun var

hocam peki tekrar miui yüklediniz mi ekran da sorun var mı kontrol etmek için birde win1* sürümünde belki probelem olabilir daha eski bir versiyon yüklenerek denenebilir daha sonra telefon içinde güncelleme yapılabilir şuan elimde mi4 olmadığı için kontrol etme imkanım yok maalesef

Oyla:

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
hocam peki tekrar miui yüklediniz mi ekran da sorun var mı kontrol etmek için birde win1* sürümünde belki probelem olabilir daha eski bir versiyon yüklenerek denenebilir daha sonra telefon içinde güncelleme yapılabilir şuan elimde mi4 olmadığı için kontrol etme imkanım yok maalesef

hocam eski rom da indirdim farklı pc de değiştirdim recovery menusunden de sıfırladım ses açma kısma power ses kısma tusuyla da sıfırladım tekrardan rom da attım yok açılıyo hemen 4-5 tane dil seçme ekranı var otomatikmen en alttaki çince secili duruyo neyse androide devam edeyim yeni sürüm cıkarsa ordan denerim hocam sağolasın yinede

Oyla:
Üst Alt