Yardım Yazılım silindi

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
hocam arka kapağı açarım telefoncu olmasam da bilgim var ama emmc den nasıl atabilirim yazılım bir video filan varsa örnek çok iyi olur. Bir de arka kapağı söküp edl moduna alıp umt programı ile yazılım atılabiliyormuş onu denicem gibi . sizin dediğiniz olay daha kolay ise bilmek isterim 7-8 saattir dosyalarla uğrasıyom
proğram ile değil emmc uçlarını cihaza bağlayarak yazılım atılıyor yani emmc sıfırdan tekrar formatlanarak yazılım atılıyor cihazla yapıyorlar bunu benimde başıma gelmişti ordan biliyorum senin yapabileceğin bir işlem yok. 150 TL ödemiştim ben. Yani kısaca senin emmc uçmuş tekrar hayata döndürülmesi lazım

Serkan Kozanoğlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi K40 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
proğram ile değil emmc uçlarını cihaza bağlayarak yazılım atılıyor yani emmc sıfırdan tekrar formatlanarak yazılım atılıyor cihazla yapıyorlar bunu benimde başıma gelmişti ordan biliyorum senin yapabileceğin bir işlem yok. 150 TL ödemiştim ben. Yani kısaca senin emmc uçmuş tekrar hayata döndürülmesi lazım
anladım hocam teşekkürler bilgi için

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Hocam cihaz hardbrick olmuş aşağısı arka kapağı açılıp edl modundan ufi box veya yetkili hesap kullanılarak rom flashlamaniz lazım onun için ücretli onarımlar kısmında teknisyen rütbesine sahip arkadaşlarımız bu işin uzmanıdır onlara bir sorun özel mesaj yoluyla veya konu altına yorum yapabilirsiniz

Serkan Kozanoğlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi K40 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam cihaz hardbrick olmuş aşağısı arka kapağı açılıp edl modundan ufi box veya yetkili hesap kullanılarak rom flashlamaniz lazım onun için ücretli onarımlar kısmında teknisyen rütbesine sahip arkadaşlarımız bu işin uzmanıdır onlara bir sorun özel mesaj yoluyla veya konu altına yorum yapabilirsiniz
arkadaşlara nasıl ulaşabilirim hocam siteyi tam bilmiyorum

Üst Alt