Yardım yazılım hatası

reissukenar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
china stable 11.0.3
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
merabalar cihazım fastboota girmiyor redmi ekranı gidip geliyor ve unlock cihaz destek olabilcek var mı?

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
iletişimdeyim de çok fazla geç cevap veriyor yapabilcek başka biri varsa onla görüşeyim
Hocam sadece size yardımcı olunmasını beklemeyin. İnsanlar destek olmak için size zaman ayırırken bu yaklaşım hoş değil.

Oyla:

reissukenar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
haklısınız da boş boş bekletmeyip haber bile vermek daha güzel olurdu en azından

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
haklısınız da boş boş bekletmeyip haber bile vermek daha güzel olurdu en azından
Yöneticilerimiz,sadece sizler ile ilgilenmiyor.Bir sürü kullanıcı ve sorun yaşayan üye var. Zenex hocam forumda bir sürü kullanıcı kefil olur buna ben de dahil elinden gelen desteği fazlasıyla verir.Ancak bu forum gönüllülük esaslıdır ve kimse size yardımcı olmak zorunda değil,bir hata yapmışsınız ve bu durum ortaya çıkmış,sokağa çıkma yasağı ve hafta sonu var hepimizin özel hayatı var anında cevap vermek gibi bir zorunluluk söz konusu bile olamaz

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam öncelikle çözüm odaklı bakmak gerekli. Çözüm için uzun zaman bile geçse başarıya ulaşmak mantıklı olan seçenek fakat siz farklı bir yol denemeyi düşünürseniz bu sizin en doğal hakkınızdır.

Oyla:

reissukenar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
Yöneticilerimiz,sadece sizler ile ilgilenmiyor.Bir sürü kullanıcı ve sorun yaşayan üye var. Zenex hocam forumda bir sürü kullanıcı kefil olur buna ben de dahil elinden gelen desteği fazlasıyla verir.Ancak bu forum gönüllülük esaslıdır ve kimse size yardımcı olmak zorunda değil,bir hata yapmışsınız ve bu durum ortaya çıkmış,sokağa çıkma yasağı ve hafta sonu var hepimizin özel hayatı var anında cevap vermek gibi bir zorunluluk söz konusu bile olamaz
haklısınız hocam düşünemedim kusuruma bakmayın cihaz bana kafayı yedirtti yetkili hesap kiralama yapabilceğim kişi biliyor musunuz

Oyla:
Üst Alt