Sohbet Yazıcı Tavsiyesi olan varsa konuya buyursun

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.349
Fotoğraf baskısının iyi olduğu bir yazıcı arayışındayım. Önemli olan bu
Mürekkep püskürtmeli olursa tavsiyeler sevinirim
Fiyat çok uçuk olmamalı f/p ürünü
çift yön baskı olursa da fena olmaz ama fiyat çok artacak ise gereksiz.
Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum arkadaşlar.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam fotoğraf baskısı için hem yazıcınız çok kaliteli olacak hem de kağıdınız. Mürekkep püskürtmeli yazıcılar her ne kadar üreticiler aksini söyleyerek pazarlasa da lazerler kadar kaliteli olmuyor. Yani lazer yazıcı almanız lazım. Ek olarak bir de fotoğraf baskı kağıdı alacaksınız ki onların da fiyatları son dönemde iyice uçtu. Benim kişisel tavsiyem eğer binlerce fotoğraf basmayacaksanız bir fotoğrafçı ile anlaşıp orada bastırmanız daha mantıklı olur. Hatta bir arkadaş uygun fiyata fotoğraf kağıdı bulmuştu, kaliteli yazıcısı olan bir kırtasiyede kağıdı kendi verip çok uyguna bastırıyordu eğer denk getirebilirseniz en uygunu bu yöntem olur. Ama mutlaka yazıcı alacağım diyorsanız amazonu takip edin. Geçen hafta normalde 16.000₺ - 18.000₺ fiyatı olan olan canon renkli lazer yazıcıyı 7.000₺ fiyata satmıştı. Özel marka model aramak yerine böyle bir şeyler denk getirmeye, denk gelen modelin özelliklerinin ihtiyacınızı karşılayıp karşılamadığını incelemeye çalışın.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.349
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fotoğraf baskısı için hem yazıcınız çok kaliteli olacak hem de kağıdınız. Mürekkep püskürtmeli yazıcılar her ne kadar üreticiler aksini söyleyerek pazarlasa da lazerler kadar kaliteli olmuyor. Yani lazer yazıcı almanız lazım. Ek olarak bir de fotoğraf baskı kağıdı alacaksınız ki onların da fiyatları son dönemde iyice uçtu. Benim kişisel tavsiyem eğer binlerce fotoğraf basmayacaksanız bir fotoğrafçı ile anlaşıp orada bastırmanız daha mantıklı olur. Hatta bir arkadaş uygun fiyata fotoğraf kağıdı bulmuştu, kaliteli yazıcısı olan bir kırtasiyede kağıdı kendi verip çok uyguna bastırıyordu eğer denk getirebilirseniz en uygunu bu yöntem olur. Ama mutlaka yazıcı alacağım diyorsanız amazonu takip edin. Geçen hafta normalde 16.000₺ - 18.000₺ fiyatı olan olan canon renkli lazer yazıcıyı 7.000₺ fiyata satmıştı. Özel marka model aramak yerine böyle bir şeyler denk getirmeye, denk gelen modelin özelliklerinin ihtiyacınızı karşılayıp karşılamadığını incelemeye çalışın.

Yorum için teşekkür ederim hocam. Açıkçası ara arada olsa uzun zamandır evde bir yazıcıya ihtiyaç oluyor. Eşimde öğretmen olunca uzun süredir aldırmaya çalışıyordu ben biraz salladım. Binlerce foto basmıyoruz ama eşim fotoğraf çıktısını çok seviyorum albüm yapıp duruyor sürekli her seferinde ortalama 100e yakın çıktı alıyoruz fotoğrafçıdan en kötü fiyat bile ara mahallede 15-20 liradan aşağı almıyorlar bir çıktı için bunlarıda düşününce kendimi ikna ettim birazda :) birde her geçen gün herşeyin fiyatı artıyor bundan bir iki yıl önce alsam 1000 liraya kral makine alırken şimdi 6-7 binden aşağı iyi bir cihaz yok gibi. Mürekkep püskürtme bakıyorum kalite olarak bir lazer olmasada sürekli aktif kullanılmadığında boya ömrü olarak birde daha sonrasında sarf malzeme olarak biraz daha fiyat performans gibi duruyor. normalde 6 renk tankı olanlar fotoğraflar için özellikle daha iyi ama onlarında fiyatı 3x o yüzden 4 boya tankı olan standart bir epson alıp geçecem şaun l3252 ve l3256 arasında bakınıyorum kampanya denk gelir mi diye

Üst Alt