Dediğiniz şekilde ekledim teşekkürler. Denemek isteyen varsa diye linki bırakıyorumFontlar a Türkçe karakter eklemek için font creator programı var videoları inceleyip hatasız yapabilirsiniz.
Hocam biraz alakasız olacak ama swiftkey de tuşları nasıl o kadar bütyüttünüz ?Dediğiniz şekilde ekledim teşekkürler. Denemek isteyen varsa diye linki bırakıyorum
Dediğiniz şekilde ekledim teşekkürler. Denemek isteyen varsa diye linki bırakıyorum
Büyütme derken yukarı kaydırmayı diyorsanız swiftkey i açın yazma kısmına gelin ve yeniden boyutlandır kısmına girin buradan yapabilirsiniz.Hocam biraz alakasız olacak ama swiftkey de tuşları nasıl o kadar bütyüttünüz ?
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O şekilde değil sizde tuşların eni daha büyük benimki çok küçük.Büyütme derken yukarı kaydırmayı diyorsanız swiftkey i açın yazma kısmına gelin ve yeniden boyutlandır kısmına girin buradan yapabilirsiniz.
O sanırım temadan kaynaklanıyor tuş kenarlıkları olan tema kullanırsanız bendeki gibi gözükür.O şekilde değil sizde tuşların eni daha büyük benimki çok küçük.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi