- Adım
- Tunahan
- Cihazım
- genral mobil
- Konular
- 15
Mıuı custom romu kullanıyorum romda magısk var rootlu ıfont uygulamasıyla yazı tıpını degıstırebılırmıyım sıkıntı olurmu
Peki başka temalarda nasıl kullanacağım istediğim yazı tipiniDeğiştirilebilir ancak bazen bootlop gibi sorunlar olabiliyor önce miuitheme editör ile dene buradan bakabilirsiniz...Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Yazı tipiyle değilde belki ayarlarla ilgili bir durum olabilir yoksa aniden değişmez . Yazı tipi ayarları ve geliştirici seçeneklerine bir bakın herhangi bir ayarı değiştirmiş olabilirsiniz.Merhaba, telofonum mi6 yazı karakterleri aniden resimdeki gibi değişti. Temadan dır dedim temayı değiştirdim olmadı. Yazi tipini değiltirdim yine olmadı. Restart yaptım hiç olmadı. Varmıdır düzeltmenin bir yolu.şimdiden teşekkürler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Ayarlar/ Ek ayarlar/ Erişebilirlik ve en altta bulunan Yüksek Karşıtlı yazılar tikini kapatın işlem tamamdırMerhaba, telofonum mi6 yazı karakterleri aniden resimdeki gibi değişti. Temadan dır dedim temayı değiştirdim olmadı. Yazi tipini değiltirdim yine olmadı. Restart yaptım hiç olmadı. Varmıdır düzeltmenin bir yolu.şimdiden teşekkürler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Ayarlar/ Ek ayarlar/ Erişebilirlik ve en altta bulunan Yüksek Karşıtlı yazılar tikini kapatın işlem tamamdır![]()
Geçmiş olsun hocamOttoman hocam teşekkürler bu şekilde yapınca düzeldi. Herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.