Yardım Yasal kayıt süresi geçti

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
iPhone 12
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba iPhone 12 cihaz almıştım. Yasal süreden önce yurtdışına çıkar kayıt yaparım diye düşünüyordum bunu unutmuşum sim 1 kapandı şuan e-sim kullanıyorum. Merak ettiğim şey şu ben bu cihazı kayıt edebilir miyim çift hat olarak yani o fiziksel sim tekrar kullanılabilir mi yoksa ömür boyu o şansı kaybetmiş mi oldum btk sitesinde bu konu ile ilgili net bir açıklama yok sadece 120 gün içinde işlenmeyenler kayıt dışı olur diyor. Bu arada Kıbrıs'a gidip geldim ben giriş cıkıs evrakında numara varmış ama benim evrakta yok IMEI kaydı da bu numara olmadığı için olmuyor

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6
Hocam selamlar, sim1 slotu kapansa dahi IMEI kayıt işleminize müteakip açılacaktır. Kayıt işlemlerinizi yaparken her iki IMEI numarasını da girdiğinizden emin olun zira sonradan değişiklik yapılmıyor. Nüfus cuzdaniyla da girseniz IMEI kayıt ekranında herhangi bir numara sormuyor,belge numarası(pasaport veya kimlik seri no) ve yurda giriş tarihi.

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selamlar, sim1 slotu kapansa dahi IMEI kayıt işleminize müteakip açılacaktır. Kayıt işlemlerinizi yaparken her iki IMEI numarasını da girdiğinizden emin olun zira sonradan değişiklik yapılmıyor. Nüfus cuzdaniyla da girseniz IMEI kayıt ekranında herhangi bir numara sormuyor,belge numarası(pasaport veya kimlik seri no) ve yurda giriş tarihi.
Hocam kesin bilgi öyle değil mi Vodafone sitesinde kayıt başvurusu onaylanmaz ibaresi görmüştüm de

Oyla:

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Hocam kesin bilgi öyle değil mi Vodafone sitesinde kayıt başvurusu onaylanmaz ibaresi görmüştüm de
hocam 1 yıl içinde kayıt ettirebilirsiniz bu problem oluşturmaz ayrıca vodafone ile bu işleme bakmanıza gerek yok e devlet üzerinden yapacaksınız işlemi. (kesin Bilgi)

Oyla:

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6
Buradan kontrol edebilirsiniz hocam.evet kayıt işlemi sonucu IMEI kapansa dahi tekrar açılır. Bugün veya en geç yarın yapınız malum fahiş zam gelmeden.

Oyla:

HasanVersion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
iPhone 13
Meslek
Üni Öğrenci
Konular
4
Kayıt ettikten sonra eğer cihazınız kapandıysa 72 saat içinde açılacaktır şeklinde bir mesaj geliyordu ekrana sorun olmaz yani :)

Oyla:
Üst Alt