Soru Yarın Mi 14T Pro Alıyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Evet Hocam aynen söylediğiniz gibi bir deneyim alıyorum şu anda. Ortalama işlemci sıcakılığı kaç olmalı peki normal kullanım ve oyun oynarken? Bir de antutu sonucunu paylaşmak istiyorum. İncelemelerde 1.9m görüyordu 1.7 küsür görmek normal mi şu anda?
Bu Antutu puanı düşük.
Bellek uzantısı açıkken düşük çıkıyor normalde 1.9- 2 milyon falan çıkması lazım. İlk kurulum sonrası ısı biraz yüksek gider zamanla oturur 30-40 arası değişken olur

Meraxes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
15
Bu Antutu puanı düşük.
Bellek uzantısı açıkken düşük çıkıyor normalde 1.9- 2 milyon falan çıkması lazım. İlk kurulum sonrası ısı biraz yüksek gider zamanla oturur 30-40 arası değişken olur
Çok teşekkür ederim hocam, insan haliyle endişe ediyor yeni cihaz alınca. Başınızı şişirdiysem kusura bakmayın. Birkaç günce tam deneyimimi aktaracağım inşallah.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Çok teşekkür ederim hocam, insan haliyle endişe ediyor yeni cihaz alınca. Başınızı şişirdiysem kusura bakmayın. Birkaç günce tam deneyimimi aktaracağım inşallah.
Güzel cihaz aldınız içiniz rahat olsun.
Pil konusu biraz ortalam sadece.
14T Pro da özlediğim en önemli şey ekran parlaklığı.Güneş altında en rahat kullanılan telefonlardan biri bu maks parlaklık çok yüksek. Dışarıda telefon kullanıyorsanız farkı çok net oluyor.

Meraxes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
15
Güzel cihaz aldınız içiniz rahat olsun.
Pil konusu biraz ortalam sadece.
14T Pro da özlediğim en önemli şey ekran parlaklığı.Güneş altında en rahat kullanılan telefonlardan biri bu maks parlaklık çok yüksek. Dışarıda telefon kullanıyorsanız farkı çok net oluyor.
Parlaklığını şöyle söyleyeyim loş ışıkta ekrana bakınca hapşırmaya başladım. Bir anda aldı gözümü :D İnşallah en güzelleri sizin olsun.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Hocam direnç atma işlemi ya da normal imei atma işlemi olmadan önce cihazı güncellersek format vs atarsak imeiler gidiyor mu? Hiç bilgim yok da bu konuda?
Direnç öncesi istediğiniz gibi işlem yapabilirsiniz. Sıfır garantili cihazdan tek farkı 8 ay boyunca sisteme kayıtlı olmayan IMEI ile kullanmak ve BTK'nın bu IMEI'leri tespit edip kapatması.

haci03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
redmi note 5
Konular
1
Cihazı aldım, şuanda inceleme ve benchmark testlerini yapıyorum. Garip şekilde kendimi yeni bir telefon almış gibi hissetmiyorum :D Eski telefonumdaki arayüzle aynı arayüz, aynı uygulamalar ama deneyim olarak daha akıcı hissettiriyor. Sanki bir tık Mi 14T Pro, RN 11s telefonuma kıyasla daha çok ısınıyormuş gibi geliyor bana. Bunun sebebini araştıracağım. Bu sebeple henüz cihaza hattımı takmadım. IMEI süreci aktif olmasın diye, satıcıyla görüşürüm bu bir problemse. Eski telefonumun daha akıcı ve çok iyi bir kameraya sahip versiyonunu kullanıyorum gibi. Genel deneyimim ısınma dışında çok iyi. Şu anda antutu testi yapıyorum. Testi ilerlerken ben telefon kullanmıyormuşum dedim :D RN 11s öyle böyle kasmıyor ama Mi 14T Pro yağ gibi akıyor. Şu testler bitsin, ısınma işi neymiş öğreneyim buraya deneyimlerimi aktardığım bir konu açacağım.

Bu rus romuna ileride bakacağım hocam. Herkes onu yazmış forumda.

Cihazı aldım, şuanda inceleme ve benchmark testlerini yapıyorum. Garip şekilde kendimi yeni bir telefon almış gibi hissetmiyorum :D Eski telefonumdaki arayüzle aynı arayüz, aynı uygulamalar ama deneyim olarak daha akıcı hissettiriyor. Sanki bir tık Mi 14T Pro, RN 11s telefonuma kıyasla daha çok ısınıyormuş gibi geliyor bana. Bunun sebebini araştıracağım. Bu sebeple henüz cihaza hattımı takmadım. IMEI süreci aktif olmasın diye, satıcıyla görüşürüm bu bir problemse. Eski telefonumun daha akıcı ve çok iyi bir kameraya sahip versiyonunu kullanıyorum gibi. Genel deneyimim ısınma dışında çok iyi. Şu anda antutu testi yapıyorum. Testi ilerlerken ben telefon kullanmıyormuşum dedim :D RN 11s öyle böyle kasmıyor ama Mi 14T Pro yağ gibi akıyor. Şu testler bitsin, ısınma işi neymiş öğreneyim buraya deneyimlerimi aktardığım bir konu açacağım.

Bu rus romuna ileride bakacağım hocam. Herkes onu yazmış forumda.
Antutuda.o sıcaklıklar normal antutu telefon unun ciğerini söküyor

Meraxes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
15
Direnç öncesi istediğiniz gibi işlem yapabilirsiniz. Sıfır garantili cihazdan tek farkı 8 ay boyunca sisteme kayıtlı olmayan IMEI ile kullanmak ve BTK'nın bu IMEI'leri tespit edip kapatması.
Aldığım yerle görüştüm hocam 100 dolara server kaydı yapabilirlermiş. 1250 lira da direnç kaydına fiyat çektiler. Benim gönlüm server kayıttan yana ama 8 ay sonra karar vereceğim buna
Antutuda.o sıcaklıklar normal antutu telefon unun ciğerini söküyor
Hocam sıcaklık biraz hüsnü kuruntum olabilir. Antutu'da elimde patlayacak sandım cihaz ama oyun oynada (Wild Rift) o kadar da ısınmadı. Şu an güzel ilerliyor deneyimim.

Üst Alt