Soru Yarın Mi 14T Pro Alıyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir?

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
14
Server kayıtlı olarak 25 civarına alabilirsiniz.

Direnç olayına bulaşmayın derim.

Server kayıt yapılırken Rus romu kurmalarını isterseniz sizin için daha iyi olabilir. Rus romu kullanan arkadaşlar çok memnun.

Cihaz oldukça iyi.
Pil konusunda yeni modellere göre bir tık zayıf ancak o da fiyatına göre normal.
Eu rom yokmu hocam bu cihaz için?

Meraxes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
15

Server kayıt yapılırken Rus romu kurmalarını isterseniz sizin için daha iyi olabilir. Rus romu kullanan arkadaşlar çok memnun.

Cihaz oldukça iyi.
Pil konusunda yeni modellere göre bir tık zayıf ancak o da fiyatına göre normal.
Hocam cihazın global cihaz olması gerekir değil mi bu server kaydı için?

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
14

Cihaz oldukça iyi.
Rus romunda görüşme kaydı alma özelliği var mı hocam?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
25

Meraxes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
15
Rus romunu kullanıyorum görüşme kaydı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldın mı cihazı hocam
Cihazı aldım, şuanda inceleme ve benchmark testlerini yapıyorum. Garip şekilde kendimi yeni bir telefon almış gibi hissetmiyorum :D Eski telefonumdaki arayüzle aynı arayüz, aynı uygulamalar ama deneyim olarak daha akıcı hissettiriyor. Sanki bir tık Mi 14T Pro, RN 11s telefonuma kıyasla daha çok ısınıyormuş gibi geliyor bana. Bunun sebebini araştıracağım. Bu sebeple henüz cihaza hattımı takmadım. IMEI süreci aktif olmasın diye, satıcıyla görüşürüm bu bir problemse. Eski telefonumun daha akıcı ve çok iyi bir kameraya sahip versiyonunu kullanıyorum gibi. Genel deneyimim ısınma dışında çok iyi. Şu anda antutu testi yapıyorum. Testi ilerlerken ben telefon kullanmıyormuşum dedim :D RN 11s öyle böyle kasmıyor ama Mi 14T Pro yağ gibi akıyor. Şu testler bitsin, ısınma işi neymiş öğreneyim buraya deneyimlerimi aktardığım bir konu açacağım.
14T Pro için global olmayan bir seçenek yok zaten hocam. Rus romunda arama kaydı var diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ücretli olabilir de stabil olmaz genelde. Resmi romlar daha iyi artık.
Bu rus romuna ileride bakacağım hocam. Herkes onu yazmış forumda.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Cihazı aldım, şuanda inceleme ve benchmark testlerini yapıyorum. Garip şekilde kendimi yeni bir telefon almış gibi hissetmiyorum :D Eski telefonumdaki arayüzle aynı arayüz, aynı uygulamalar ama deneyim olarak daha akıcı hissettiriyor. Sanki bir tık Mi 14T Pro, RN 11s telefonuma kıyasla daha çok ısınıyormuş gibi geliyor bana. Bunun sebebini araştıracağım. Bu sebeple henüz cihaza hattımı takmadım. IMEI süreci aktif olmasın diye, satıcıyla görüşürüm bu bir problemse. Eski telefonumun daha akıcı ve çok iyi bir kameraya sahip versiyonunu kullanıyorum gibi. Genel deneyimim ısınma dışında çok iyi. Şu anda antutu testi yapıyorum. Testi ilerlerken ben telefon kullanmıyormuşum dedim :D RN 11s öyle böyle kasmıyor ama Mi 14T Pro yağ gibi akıyor. Şu testler bitsin, ısınma işi neymiş öğreneyim buraya deneyimlerimi aktardığım bir konu açacağım.

Bu rus romuna ileride bakacağım hocam. Herkes onu yazmış forumda.
Güncellemeleri kontrol edin eğer yoksa bölge değiştirerek en güncel sürüme geçin. En güncel sürüme geçip sıfırlama yapınca cihaz aşırı iyi oluyor. Ben 1-2 kullandım 14T Pro güzel cihazdı. Yeni nesil cihazlar soğumak için ısıyı kasaya yayıyor. Yeni nesil cihazlarda elde sıcaklık bir tık daha fazla hissedilir. Ancak bu iyi bir şey.

Meraxes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
15
Güncellemeleri kontrol edin eğer yoksa bölge değiştirerek en güncel sürüme geçin. En güncel sürüme geçip sıfırlama yapınca cihaz aşırı iyi oluyor. Ben 1-2 kullandım 14T Pro güzel cihazdı. Yeni nesil cihazlar soğumak için ısıyı kasaya yayıyor. Yeni nesil cihazlarda elde sıcaklık bir tık daha fazla hissedilir. Ancak bu iyi bir şey.
Hocam valla RN 11s cihazın antutuda işlemci sıcaklığı 49-53 arası değşiyor ama cihaz daha serin geldi bana. Mi 14T Pro'da sıcaklığı hissediyorum 43-47 derecede işlemci sıcaklığı göstermesine rağmen böyle. Bu işte bir terslik yok mu yoksa ben mi bir gecede cahil kaldım?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hocam valla RN 11s cihazın antutuda işlemci sıcaklığı 49-53 arası değşiyor ama cihaz daha serin geldi bana. Mi 14T Pro'da sıcaklığı hissediyorum 43-47 derecede işlemci sıcaklığı göstermesine rağmen böyle. Bu işte bir terslik yok mu yoksa ben mi bir gecede cahil kaldım?
Yukarıda size söylediğim gibi yeni nesil cihazlarda daha çok hissedilir. Örneğin bazı eski sorunlu telefonlar 60 derece sıcaklığa kadar gelebiliyordu bir ara hatta sıcaktan çatlıyordu. Ancak yine de ele ısı az geliyordu. Yeni nesil cihazlar sıcaklığı İşlemci bölgesinde değil de daha geniş bir yüzeyde tutuyor bu sayede çabuk soğuyor.
Eski telefon 50 derecede bile ele soğuk gelirken yeni telefon 40 derecede aşırı sıcak gelir. Performans için bu gerekli zamanla alışırsınız.

Meraxes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
15
Yukarıda size söylediğim gibi yeni nesil cihazlarda daha çok hissedilir. Örneğin bazı eski sorunlu telefonlar 60 derece sıcaklığa kadar gelebiliyordu bir ara hatta sıcaktan çatlıyordu. Ancak yine de ele ısı az geliyordu. Yeni nesil cihazlar sıcaklığı İşlemci bölgesinde değil de daha geniş bir yüzeyde tutuyor bu sayede çabuk soğuyor.
Eski telefon 50 derecede bile ele soğuk gelirken yeni telefon 40 derecede aşırı sıcak gelir. Performans için bu gerekli zamanla alışırsınız.
Evet Hocam aynen söylediğiniz gibi bir deneyim alıyorum şu anda. Ortalama işlemci sıcakılığı kaç olmalı peki normal kullanım ve oyun oynarken? Bir de antutu sonucunu paylaşmak istiyorum. İncelemelerde 1.9m görüyordu 1.7 küsür görmek normal mi şu anda?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-12-21-05-49-593_com.antutu.ABenchMark.jpg
    Screenshot_2025-03-12-21-05-49-593_com.antutu.ABenchMark.jpg
    420,2 KB · Görüntüleme: 17
Üst Alt