Sohbet Yardiminiza, bilginize ihtiyacim var

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam Türkçe rom atılır fakat K20 çin versiyonu yani çin için özel üretime çıkmış cihazdır. 9T Pro Global için piyasaya çıkmıştır ikiside aynı telefondur. Çinde band 20 olmadığı için band sayıları farklıdır. Çinin şebekeklerinin.

frkan26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
12
Mi 9T Pro öneririm, K20 Pro'da band 20 yok.
Bant konusuna cok dikkat etmedim fakat dediginz gibi bant 20 yoksa sebeke uzerine cok sorun yaratir turkiye de tesekkur ederim bilgilendirmen icin tekrardan inceleyecegim cihazi, mi 9t pro icinde bakacagim umarim fiyati uygundur

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bir link varsa alabilir miyim incelemek uzere ? Ve yukarida sonradan paylastigim resimde global versiyon turkce romlu diyor, kapali kutu diyor yani dediginiz gibi cin degil de global mi bu cihaz ?

Önemli olan romun GLOBAL olması değil, cihazın GLOBAL olması. Çin için üretilen cihazlarda Band 20 yok, bu durum kullanırken sorun olmayabilir belki ama satarken sıkıntı olur.

Xiaomi de her zaman serisi ve Global cihaz tercih edilmeli.

frkan26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
12
Tavsiyem ilk başta kararınızı değiştirmeniz yönünde olacaktır. K20 serisi yerine Mi 9T serisi alın çok daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca zaten, bence belirttiğiniz telefon o fiyat etmez. Hem batarya performansı alamazsın hemde şebeke.

Siz yol yakınken Mi 9T/Pro serisine bakın, RAM miktarının 2GB fazla olması sizin için hiç bir şey değiştirmeyecektir.

Diğer sorularınızı cevaplamaya gerek yok, fakat hepsi çözülücek mevzular, kafaya tacak bir durum yok.
Cok tesekkur ediyorum degerli yorumun icin dogru diyordunuz mi 9t pro daha mantikli bir secim olacak sebeke onemli bir durum

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Bant konusuna cok dikkat etmedim fakat dediginz gibi bant 20 yoksa sebeke uzerine cok sorun yaratir turkiye de tesekkur ederim bilgilendirmen icin tekrardan inceleyecegim cihazi, mi 9t pro icinde bakacagim umarim fiyati uygundur
Mi 9t pro 6/128 2400 tl

frkan26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
12
Hocam Türkçe rom atılır fakat K20 çin versiyonu yani çin için özel üretime çıkmış cihazdır. 9T Pro Global için piyasaya çıkmıştır ikiside aynı telefondur. Çinde band 20 olmadığı için band sayıları farklıdır. Çinin şebekeklerinin.
Anladim hocam tesekkur ederim fikrimi sayenizde mi 9t pro yonunde degistirdim :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Biraz daha pazarlıkla güzel bir rakama alınır Yes~~

frkan26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
12
Önemli olan romun GLOBAL olması değil, cihazın GLOBAL olması. Çin için üretilen cihazlarda Band 20 yok, bu durum kullanırken sorun olmayabilir belki ama satarken sıkıntı olur.

Xiaomi de her zaman serisi ve Global cihaz tercih edilmeli.
Cok haklisin bu konuda sagol :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 9t pro 6/128 2400 tl
Evet bende simdi baktim 200 lira daha ucuza almis olacagim cihazi iyi ki gelmisim bu foruma hepinize teker teker minnettarim

frkan26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
12
Mi 9t Pro cihazımı Amed hocamdan almış ve şuan kullanmaktayım çok yardımcı oldu kendisi buradan da teşekkürlerimi sunarım. Cihaz almak isteyenler Amed hocam ile iletişime geçebilir ben referans olurum güveninden dolayı :)

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Mi 9t Pro cihazımı Amed hocamdan almış ve şuan kullanmaktayım çok yardımcı oldu kendisi buradan da teşekkürlerimi sunarım. Cihaz almak isteyenler Amed hocam ile iletişime geçebilir ben referans olurum güveninden dolayı :)
Ben teşekkür ederim. İyi günlerde kullanın

Üst Alt