Sohbet Yardıma ihtiyacım var!

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Öğrenci adam her oyunu kusursuzca oynamak ister,resimler güzel çıksın ister,bataryası kolay kolay bitmesin ister,radyo ve hafıza kartı desteği ister,bence eniyi seçenek poco f1 sonra mi8 sonra mi6 ve sonra da mi note3

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Öğrenci adam her oyunu kusursuzca oynamak ister,resimler güzel çıksın ister,bataryası kolay kolay bitmesin ister,radyo ve hafıza kartı desteği ister,bence eniyi seçenek poco f1 sonra mi8 sonra mi6 ve sonra da mi note3
Cihaz önerileri güzel lakin ışık sızması ve çeşitli sorunlar var diye biliyorum poco cihazında. Yazdiklariniza ve cihaz önerilerine katılıyorum ben de Fakat şahsi fikrim poco f1 i seçeneklerden çıkarması olur arkadaşın. Ayrıca mi6 cihazında panelin "jdi" olmasına dikkat etmesi de gerekiyor. Sizin mesajı biraz editleyip yazmış gibi oldum kusuruma bakmayın hocam

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cruftydeath

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
iphone 5
Meslek
inşaat mühendisi
Konular
6
Bir eğitimci olarak Eğitim yaşamınızda başarılar diliyorum..Tabki sizden büyük ağabeylerinizden Öneri almak sizi yanlışa götürmez.Ancak sizinde forumda yazılanları ve önerileri sakin bir ruh haliyle değerlendirmeniz size en uygun olanı seçmede yardımcı olacaktır..
Başarılarınız daim ve yolunuz açık olsun...
Çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam üstüne bastın abi tam olarak beni anlattın xd önerin için teşekkür ederim

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
abilerim akıl verin!
forumdaki kullanıcıların iyi niyetli olduğunu biliyorum ve bu yüzden danışmak istedim.
birkaç yıldır gm android one bilmem ne kullanıyorum dandik bir telefon.
liseye yeni geçtim ve bu sınavda fen lisesini kazandım bu yüzden ailem bana karşılık için bir telefon alacaktı (ödül misali).ilk başta iPhone 8'e yönelmiştim fakat fiyatlar uçtu.
Ben de mi 8'e yöneldim resmi girmesi için bekledim ve olanlar oldu(ev satılmadı kredi çektik vs. vs. yani olanlar oldu dardayız piyasanın da durumu zaten ortada.)
Ben şimdi ne yapmalıyım alacağım telefonum beni yaklaşık 4 yıl idare etmesi gerek ve ailemi daha çok zorda bırakmamak için çok pahalı bir şey almak istemiyorum.Ne yapmalıyım abilerim mesela cepporttan mi 8 mi aliyim? mi 8 çok çok hoşuma gidiyor istiyorum:/
Bende bu sene fen lisesini kazandım ve mi 6 aldım bence mi 6 al pişman olmayacaksın garanti verebilirim rom işleri falanda kolay burada koskoca forum var buradan bakıp yaparsın bende bişey bilmiyordum rom hakkında şuan bootlader kilidinin açtım twrp yi yükliyeceğim uygun bir zamanda telefonun şarkıda 2 gün falan gidiyo

cruftydeath

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
iphone 5
Meslek
inşaat mühendisi
Konular
6
Bende bu sene fen lisesini kazandım ve mi 6 aldım bence mi 6 al pişman olmayacaksın garanti verebilirim rom işleri falanda kolay burada koskoca forum var buradan bakıp yaparsın bende bişey bilmiyordum rom hakkında şuan bootlader kilidinin açtım twrp yi yükliyeceğim uygun bir zamanda telefonun şarkıda 2 gün falan gidiyo
Hayırlı olsun sağ ol knk

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Cihaz önerileri güzel lakin ışık sızması ve çeşitli sorunlar var diye biliyorum poco cihazında. Yazdiklariniza ve cihaz önerilerine katılıyorum ben de Fakat şahsi fikrim poco f1 i seçeneklerden çıkarması olur arkadaşın. Ayrıca mi6 cihazında panelin "jdi" olmasına dikkat etmesi de gerekiyor. Sizin mesajı biraz editleyip yazmış gibi oldum kusuruma bakmayın hocam

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah hocam ne demek,teşekkür ederim.valla ben mi6 kullanıcısıyım ama gönlüm poco f1 den yana.telefonlardaki normal özelliklere (çift stereo hoparlör,radyo,3.5mm kulaklık girişi,kart desteği,sağlam batarya vs)hasret kaldık amiral gemilerinde.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Mi 8 performans telefonu. Sizi her konuda 4 yıl idare edecektir. Üstte daha detaylı anlatıldı

cruftydeath

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
iphone 5
Meslek
inşaat mühendisi
Konular
6
Son düzenleme:

cruftydeath

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
iphone 5
Meslek
inşaat mühendisi
Konular
6
Merhabalar bu ekonomik dönemde mi8 almaya gücümüz yetmedi.Ben de honor play aldım sizce telefon nasıl işimi görür mü?

Üst Alt