Çözüldü Yardıma ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NuriTopbas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
LG G3
Konular
2
Telefonum Mi 5S Plus, telefonumu akıcı şekilde kullanıyordum en son Youtubeden video izledikten sonra şarja taktım ve uyudum şuan uyandığımda saat 2.20 fakat cıhazımın dokunmatiğinin bozulduğunu fark ettim. Parmak izi okuyucusu, ses açma, ses kısma ve kilit tuşu çalışıyorken sadece şarja takıp uyumam ile telefonumun dokunmatiği bozuldu.

Telefonum hiçbir dokunma eylemine tepki vermiyor. Hepsinin dışında öğrenci olmam ve memleket dışında okumamda cabası. Yardıma ihtiyacım var.

Edit- Okey Google ayarlamasını yaptığım cihazda ses komutları ile uygulamalar arası geçiş yapabiliyorum ve 3 navigasyon tuşu olan Seçenekler, Ana ekran ve Geri tuşu çalışmıyor.

Son düzenleme:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Cihazın kilidi açıkmıydı? Cihazı bilgisayara bağlayıp gerekli driverleri yükledikten sonra ''adb reboot bootloader'' komutu ile fastboot moda alıp sonrasında ses açma ve güç tuşlarıyla recovery moda alıp sıfırlayabilirsiniz.

Oyla:

NuriTopbas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
LG G3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın kilidi açıkmıydı? Cihazı bilgisayara bağlayıp gerekli driverleri yükledikten sonra ''adb reboot bootloader'' komutu ile fastboot moda alıp sonrasında ses açma ve güç tuşlarıyla recovery moda alıp sıfırlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim adb yetkileri olmadığı için bilgisayardan işlem yapamıyordum şarjı bitene kadar bekletip tekrar açtığımda düzeldi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt