Soru yardıma ihtiyacım var 15 t pro için

oktay1414

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oktay1414
Cihazım
xiaomi 15 t pro
Konular
1
merhaba efendiler elimde 15t pro var rom atmak istiyorum ama ne global rom ne de eea rom atamıyorum herşeyi denedim sürücüler yüklü aygıt yöneticisinde olması gerektiği gibi görünüyor flash uygulamasından yaptım reboot loopa giriyor yada main menü geliyor forumda cmd ile yazma konusu vardı onuda birebir denedim olmadı amd işlemcim vardı intele geçtim yine aynı sorun 4-5 adet rom denedim belki 20 defa 30 defa rom yazmayı denedim ama bir türlü telefonuma romu atamıyorum usb portlarını değiştirdim kablo değiştirdim ama hep reboot loopta kalıyor kilidi açık telin zaten mi logosunun üstünde kilit açık yazıyordu ayarlardan kontrol etmiştim kilidi açıktı yurt dışı ürün global os 3.010 sürüm vardı rom dan önce bir türlü halledenemdim yardım edicek üstadım var mıdır ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
recovery ekranında kalıyor açılmıyorsa altta kırmızı hata yazısı var mı? varsa ne yazıyor ona bakın.

oktay1414

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oktay1414
Cihazım
xiaomi 15 t pro
Konular
1
şuan tekrar yazıyyorum ama bitince eğer hata olursa hatayı yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

recovery ekranında kalıyor açılmıyorsa altta kırmızı hata yazısı var mı? varsa ne yazıyor ona bakın.
merhaba nv data is corrupted yazıyor

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
şuan tekrar yazıyyorum ama bitince eğer hata olursa hatayı yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba nv data is corrupted yazıyor
tamamdır yazılımsal imei atılmış cihazınıza. Kilit de bu sebeple açık gelmiştir. Yeniden imei atılmadan açılmaz maalesef.

oktay1414

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oktay1414
Cihazım
xiaomi 15 t pro
Konular
1
tamamdır yazılımsal imei atılmış cihazınıza. Kilit de bu sebeple açık gelmiştir. Yeniden imei atılmadan açılmaz maalesef.
peki imei işini telefoncuya götürsem atsa oluyormu çünkü şuan telefonda aktif rom da yok :D

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Olur tabiki bu işlerden anlayan telefoncu ise yapar. Aldığınız yer aynı şehirde ise oraya sorun. Ücretsiz yaptırma imkanı olabilir. Çözüm bulamazsanız biz uzak bağlantı ilede yaparız.

oktay1414

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oktay1414
Cihazım
xiaomi 15 t pro
Konular
1
Olur tabiki bu işlerden anlayan telefoncu ise yapar. Aldığınız yer aynı şehirde ise oraya sorun. Ücretsiz yaptırma imkanı olabilir. Çözüm bulamazsanız biz uzak bağlantı ilede yaparız.
merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim yaşadığım yerden almadım telefonu ve yaptırabileceğimi zannetmiyorum ya ankaray yada istanbula göndermem gerebilir o da çok uzun sürer

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim yaşadığım yerden almadım telefonu ve yaptırabileceğimi zannetmiyorum ya ankaray yada istanbula göndermem gerebilir o da çok uzun sürer
tamam biz uzak bağlantı ile hallederiz o zaman. Özel mesaj ile bilgi veriyorum.

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Merhaba arkadaşlar 15t pro ile tekrar aramızdayım cihaza taiwan romu kurmak istiyorum miflash ile indirip eski sistem olurmu

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 15 ultra
Konular
8
şu cevap beni o kadar mutlu etti ki anlatamam adama yardımcı değil bana yardımcı oldunuz sanki o derece yani

Üst Alt