Yardım Yardım

Ümit.dnmez

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi mi8se
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.1.17
Telefon Modeli
Mi8se
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefonu güncelleme yapmaya çalışırken böyle kalıyor

Son düzenleme:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Allah hepimizden razı olsun bide yardım edersen bende tebessüm ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme varya 10.2.2.0 onu indirdim yükleme yapmak için güncelleme paketini seçin olan yerden yapıyordum önceden şimdi kurtarma modunda başlatmak istiyor kabul edince de öyle kalıyor
Sevgili kardeşim,profilinde 18 yaşında olduğun görünüyor ve bendec18 yaşında olduğunu düşünüyorum. Öncelikle güncelleme ile ilgili birkaç konu açmışsın ve sana yardımcı olunmuş,eu beta rom kullanıyorsun ve son sürüm rom linki xaten önceki konuda verilmiş,bu bir....
İkincisi 18 yaşındasın gençsin kıpır kıpırsın,senin herşeyi cayır cayır ifade etmen gerek ama sen sadece afedersin ama küfreder gibi sadece bi resim gönderiyorsun.biz senin gönderdiğin resimden ne anlayalım?başına gelen bi sıkıntıyı anlatamıyor musun?eğer öyleyse insanlarla nasıl iletişim kuruyorsun yada bakkala gidip ekmek almak isteyince bakkala sadece parayı mı gösteriyorsun??? Yazdıklarımı yanlış anlama seni kötülemiyorum aksine teşvik ediyorum.hoşlandığın bi kıza "senden çok hoşlanıyorum,sana aşığım benim sevgilim olmanı istiyorum" desen ve karşılığında hoşlandığın kızdan "ya ümit saat kaç" diye bi karşılık alsan ne hissedersin?

Oyla:

Ümit.dnmez

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi mi8se
Konular
4
Sevgili kardeşim,profilinde 18 yaşında olduğun görünüyor ve bendec18 yaşında olduğunu düşünüyorum. Öncelikle güncelleme ile ilgili birkaç konu açmışsın ve sana yardımcı olunmuş,eu beta rom kullanıyorsun ve son sürüm rom linki xaten önceki konuda verilmiş,bu bir....
İkincisi 18 yaşındasın gençsin kıpır kıpırsın,senin herşeyi cayır cayır ifade etmen gerek ama sen sadece afedersin ama küfreder gibi sadece bi resim gönderiyorsun.biz senin gönderdiğin resimden ne anlayalım?başına gelen bi sıkıntıyı anlatamıyor musun?eğer öyleyse insanlarla nasıl iletişim kuruyorsun yada bakkala gidip ekmek almak isteyince bakkala sadece parayı mı gösteriyorsun??? Yazdıklarımı yanlış anlama seni kötülemiyorum aksine teşvik ediyorum.hoşlandığın bi kıza "senden çok hoşlanıyorum,sana aşığım benim sevgilim olmanı istiyorum" desen ve karşılığında hoşlandığın kızdan "ya ümit saat kaç" diye bi karşılık alsan ne hissedersin?
Şöyle cvp veriyim ilk verilen sitede download yazısını göremedim o yüzden tekrar konu açtım aynı link geldi sonra e posta link geliyormuş öyle indirdim sonrada konuyu silemedim 2 söyle acikliyim açıklama yazmadan konu açmaya bastım sonra düzenleme yerini bulamiyinca tekrar konu açtım açıklamalı bir şekilde oda silindiğinden dolayı bu aciklamasiz olan kaldı o yüzden yanlış anlaşıldıgımi düşünüyorum

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Tamam bu kadar yuklenmeyin arkadasa. Duzgun bir dille yol yordam ogretilebilir.
Konuya donersek: indirdiginiz guncelleme dosyasi eksik iniyor olabilir veya indirdiginiz surum sizdeki surumle uyumlu olmayabilir.
Diyelim cihaz surum 1 ile geldi siz surum 2 ye guncellemediniz ve simdi surum 3 un guncelleme dosyasini indirip kurmaya calisiyorsaniz muhtemelen guncellemeyecektir. Once surum 2 sonra surum 3 yuklenmeli.
Baska bir ihtimal de baska bir telefonun veya farkli bir versiyonun dosyasini indiriyor olabilirsiniz

Oyla:

Ümit.dnmez

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi mi8se
Konular
4
Telefondaki sürüm 9.1.17 önce .9.1.24 kurup sonra mı 10.2.2.0 kurmaliyim

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Telefondaki sürüm 9.1.17 önce .9.1.24 kurup sonra mı 10.2.2.0 kurmaliyim
Surumleri sirasi ile bilmiyorum. İhtimal olarak soyledim. Eger indirdiginiz dosyalar sadece guncelleme dosyasi ise evet sirayla yuklemelisiniz. Yok full surum rom ise yuklenmesi gerekir ama stock recovery ile olmayacaktir muhtemelen. Telefon kendi icinden guncelleme yapmiyor mu bu arada
Elimde xiaomi cihaz yok o yuzden tam net konusamiyorum

Oyla:

Ümit.dnmez

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi mi8se
Konular
4
Kendi içinden yapmıyor güncelleme paketini seciyorum kurtarma moduna atıyor telefon kapatıp açıyor ondan sonra fastboot yazısında kalıyor

Surumleri sirasi ile bilmiyorum. İhtimal olarak soyledim. Eger indirdiginiz dosyalar sadece guncelleme dosyasi ise evet sirayla yuklemelisiniz. Yok full surum rom ise yuklenmesi gerekir ama stock recovery ile olmayacaktir muhtemelen. Telefon kendi icinden guncelleme yapmiyor mu bu arada
Elimde xiaomi cihaz yok o yuzden tam net konusamiyorum

Oyla:
Üst Alt