Yardım [YARDIM] Xiaomi 14 ultra Hyperos 3 server kayıtlı cihaz

baypipo58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
1
Arkadaşlar selam,

Daha önce telefonumda direnç kayıt vardı. Hyperos 2 güncelleme geldikten sonra cihaza tekrar direnç takılıp server kayıt yapıldı. Hyperos 2 güncellemesini ve sonraki güvenlik güncelleştirmelerini sorunsuz yaptım. Şuan hyperos 3 geldi fakat cihazda sorun olur diye güncelleme yapamıyorum. Server kayıtlı cihaza Hyperos 3 güncelleme yapan var mı? Güncellemeyi yapmalıyım? Yardım ederseniz sevinirim

İyi günler

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
23
normal şartlarda her güncelleme beraberinde sorunla gelir.şuan kullanıma engel bir sorun yok ise gittiği yere kadar beklemelisin

baypipo58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal şartlarda her güncelleme beraberinde sorunla gelir.şuan kullanıma engel bir sorun yok ise gittiği yere kadar beklemelisin
Performans iyileştirmesinden dolayı güncellemek istiyordum. Benim kafamdaki soru işareti cihazın güncelleme yaparken bootloader ekranına düşüp öyle kalmasından korkuyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Mantık ve teorik olarak Sorunsuz güncelleme yapması lazım. Ama cihazın server kayıt dosyasının yedeği elinizde yoksa yedek almadan güncellemek çok saçma yoksa hyperos 1 e zorunlu dönüş gerekir. Ya bekleyin ilk deneyen siz olmayın. Ya da critical dosya yedeği alındıktan sonra güncelleyin.

baypipo58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantık ve teorik olarak Sorunsuz güncelleme yapması lazım. Ama cihazın server kayıt dosyasının yedeği elinizde yoksa yedek almadan güncellemek çok saçma yoksa hyperos 1 e zorunlu dönüş gerekir. Ya bekleyin ilk deneyen siz olmayın. Ya da critical dosya yedeği alındıktan sonra güncelleyin.
Peki öyle yaparım olmadı beklemek en mantıklısı. Teşekkürler

Üst Alt