Yardım Yardım - Mi5 prime dokunmatiği kendi kendine basıyor

Kingofkatana

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5
Konular
2
İyi günler arkadaşlar tam anlatamadım ama telefonum ara ara kendi kendine rastgele ekranın farklı yerlerine basıyor.Kapatamadığım oluyor.Yetkili biriyle konuşmuştum aldıktan 4 gün sonra belli bi süre sonra geçer demişlerdi zaten bu cevap beni tatmin etmedi aynı zamanda geçmedi.Söylediğim gibi ara ara oluyor bazen 2 gün sürekli yapıp bazen 1 hafta arayla yapıyor.Aralıksız da yapmıyor bi süre kullanıyorum yapmaya başlıyor telefonu bırakıyorum kapatıp açıyorum ondan sonra düzelip biraz sonra yine yapmaya başlıyor.Aranızda böyle olan yoktur herhalde.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Son zamanlarda dokunmatik problemleri bi hayli arttı gibi. Ya panel üreticilerinde ya da ortak bi yazılımda sıkıntı var heralde.
Bu dediğin sorunu ben bizzat Mi4s de yaşıyorum. Mi Max -Mi4-Mi5-Mi4c modellerinde de bu sıkıntıdan muzdarip olanları gördüm. Hem yabancı hem de bu forumda . İncelediğim rastgele basma konularının çoğunda farklı modellerin ekranlarında aynı yerde problem olduğunu gördüm. Bu işe tam olarak bi yorumda getiremedim. Yazılımsal mı donanımsal mı?
Bendeki 4s de geliştirici seçeneklerinden işaretleyici konumunu açarak nerelere dokunulduğunu görüyorum. Sizede tavsiyem denemeniz. Ekranı ısı istasyonunda ısıttım. Uzunca bir süre sıkıntı yapmadı. Tekrar yapmaya başlayınca ekranın sağına soluna bastırdım. Şans eseri tam ahizenin olduğu yere bastırınca geçtiğini gördüm. Birkaç aydır bu şekilde kullanıyorum . Bastırınca bir süreliğine geçiyor. Bu nedenle donanımsal diye düşündüm. Ama bir çok cihazda aynı yerde aynı problemin baş göstermesi yazılımsal da olabileceğini düşündürttü. Kararsızım, belki hem yazılımsal hem donanımsaldır. Yani kısaca
kelimenin tam anlamıyla Çin işkencesi görüyoruz.

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kingofkatana

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eee peki hocam ne yapacağız.Telefonu kullanamıyorum böyle yapmaya başladığında.Boyle kullanılmaz çünkü beni sinir hastası etti son günlerde.isim oluyor halledemiyorum

Oyla:
Üst Alt