- Adım
- turgut
- Cihazım
- mi5 32gb
- Konular
- 1
hocam öncelikle iyi akşamlar ocak ayında cihazımı cepporttan aldım 2 ay kullandıktan sonra dokunmatik arızası verdi ve delta servise gönderdim servis önce ekran kartını çözüm bulamayınca da anakartı değiştirildi 2 aylık bi süreçten sonra cihaz bugün tamir edildiği söylenerek geri geldi.
cihazım tekrardan dokunmatik arızası verdi tuşlar kilitli iken ses açma ve kapama tuşuna bastığımda telefon kapanıp mi yazısı geldikten sonra MAİN MENU ekranı geliyor REBOOT WİPE DATA CONNECT WİTH MIASSİSTANT seçeneklerinden reboot u ses açma kapama tuşları ile seçtiğimde REBOOT SYSTEM power tuşu ile seçtiğimde telefon tekrar açılıyor ve dokunmatik sorunu çözülüyor
bu sorun neyden kaynaklanıyor ve kalıcı bir çözümü var mıdır
cihazım tekrardan dokunmatik arızası verdi tuşlar kilitli iken ses açma ve kapama tuşuna bastığımda telefon kapanıp mi yazısı geldikten sonra MAİN MENU ekranı geliyor REBOOT WİPE DATA CONNECT WİTH MIASSİSTANT seçeneklerinden reboot u ses açma kapama tuşları ile seçtiğimde REBOOT SYSTEM power tuşu ile seçtiğimde telefon tekrar açılıyor ve dokunmatik sorunu çözülüyor
bu sorun neyden kaynaklanıyor ve kalıcı bir çözümü var mıdır