Yardım Yardım lutfen..

rapid016

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Mİ MİX2S
Konular
14
Arkadaslar telefona mi 9.2.1.0 guncellemesini yukledim ve ana ekranin en soluna kisayollar gibi bisey yuklendi bunu nasil kaldirabilirim bi yardimci olabilirmisiniz.Ayari varda son 4 saatir benmi goremiyorum!!
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
maalesef global romlarda kaldırma ayarı yok şimdilik sadece Custom romlarda kalkıyor

Oyla:

rapid016

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Mİ MİX2S
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef global romlarda kaldırma ayarı yok şimdilik sadece Custom romlarda kalkıyor

Vay arkadaş ya onceki surumumde o ekran yoktu yine kararli surumdu.hic alisamadim peki guncellemeyi silip eskisine donebilirmiyim ?Uzun hikayemi yoksa ,,

Oyla:

harunserefli

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
bootloader kilidi açıksa mi flash ile sürüm düşürebilirsiniz. ayrıca o ekranın hiç bir zararı yok alışmaya çalışın çünkü artık tüm miui 9 sürümlerinde olacak betalarda dahil

Oyla:

rapid016

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Mİ MİX2S
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootloader kilidi açıksa mi flash ile sürüm düşürebilirsiniz. ayrıca o ekranın hiç bir zararı yok alışmaya çalışın çünkü artık tüm miui 9 sürümlerinde olacak betalarda dahil

Anladim cok tesekkurler.Alışmaya çalışalım bakalım.

Oyla:

idrisozcann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İDRİS
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
9
merhabalar adım idris Xiaomi ilk kez kullanıyorum Redmi note 4b64 gb global versiyonu kullanıyorum
Samsung Dan yeni geçiş yaptıgım için biraz zorlanmaktayım benim sorunum kulaklıkla müzik dinlerken çalan müziği kaydedimiyorum sadece dışdan aldıgı sesi kaydediyo sesi kaydetmek için ne yapmam gerekir konu hakkında yardımlarınızı rica ederim...

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Hocam benimle derdin ne?kimse forum kurallarına uymasın mı?forum kuralları dertlerin sıkıntıların ayrıntılı açıklayıcı bi biçimde anlatılmasından yana ki insanlar çözüme daha çabuk ulaşsınlar diye.bende arkadaşa yardımcı olmak için evet soru sordum ve yine olsa yine sorarım iti çözüm sunabilmek adına...adaway ı bende kullanıyorum,nougat ta farklı oreo da farklı kurulum yapılıyor.nougat ta zipi flaslayıp apl kuruyorum çalışıyor,oreo da sadece apk yüklüyorum oluyor.arkadaşa nougat mı oreo mu demem seni neden rahatsız etti pardon?

Oyla:

harunserefli

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Hocam benimle derdin ne?kimse forum kurallarına uymasın mı?forum kuralları dertlerin sıkıntıların ayrıntılı açıklayıcı bi biçimde anlatılmasından yana ki insanlar çözüme daha çabuk ulaşsınlar diye.bende arkadaşa yardımcı olmak için evet soru sordum ve yine olsa yine sorarım iti çözüm sunabilmek adına...adaway ı bende kullanıyorum,nougat ta farklı oreo da farklı kurulum yapılıyor.nougat ta zipi flaslayıp apl kuruyorum çalışıyor,oreo da sadece apk yüklüyorum oluyor.arkadaşa nougat mı oreo mu demem seni neden rahatsız etti pardon?
beni rahatsız eden sizin insanları döver gibi cevap vermeniz ve bunu bir çok kez tekrarladiniz. bu uslubunuz hiç hoş değil burası bir forum ve insanlar buraya yardım almak için sorunlarına çözüm bulmak için geliyor ve resmen dayak yiyorlar tekrar ediyorum uslubunuz hiç hoş gelmiyor bana

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
beni rahatsız eden sizin insanları döver gibi cevap vermeniz ve bunu bir çok kez tekrarladiniz. bu uslubunuz hiç hoş değil burası bir forum ve insanlar buraya yardım almak için sorunlarına çözüm bulmak için geliyor ve resmen dayak yiyorlar tekrar ediyorum uslubunuz hiç hoş gelmiyor bana

Kimse rahatsızlık belirtmemiş bu konuda ve kimse rahatsız değil hocam,estağfurullah kimseye o şekilde davranmak haddim değil.pardon da birinin hangi sürümü kullandığını öğrenmek için cümleyi süslemem mi gerekli?hocam oreo mu kullanıyorsun nougat mı demişim me var bunda?

Oyla:

harunserefli

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
son kez söylüyorum ve yazıyorum. benim kişilere özel bir takıntım olamaz ve rahatsız olduğum mevzuları belirttim geçmiş mesajlarınıza bakıp kendinize bi terazi kurup acaba diyebilirsiniz ve almanız gerekenleri düşünebilirsiniz iyi akşamlar

Oyla:
Üst Alt