Arkadaşlar 3 gündür foruma konu açmak zorunda kalıyorum aranızda bazı bilgili arkadaşlar vardır diye. ve bu arkadaşlar yardım etsin diye. Ama açtığım konular sonuçlanamadan hepsi kilitlendi çöp kutusuna atıldı adminler tarafından. Burda insan gibi yardım istiyorum eğer bilen dürüst arkadaşlar varsa yardım etsin. telefona miflash ile rom atarken maalesefki aşağıdaki seçeneklerden 'clean all and lock' seçeneği basılı kalmış. ve romu yükledikten sonra telefon recovery moda aldı kendini. tekrar tekrar yeniden başlatıyor kendini. fastboot'a erişebiliyorum telefon görünüyor pc'den ama unlocked olmadığı için rom atamıyorum. Adminler lütfen bu konu olumlu şekilde sonuçlanmadan yorumları kilitlemesin!
Foruma 3 gündür konu açıyorsunuz ve açtığınız her konu siliniyor ya da çöpe mi atılıyor? Acaba bu durumda "ya acaba niye herkesin açtığı konular duruyor da benim konular siliniyor" şeklinde düşünmek aklınıza hiç gelmedi mi? Ya da "acaba şu forum kuralları mıdır nedir, kafamıza göre değil de ona göre mi açmak gerekir" şeklinde düşünmek aklınıza hiç mi gelmedi? Kusura bakmayın ama bunları size biz düşündürtemeyiz. Bu sizinle ilgili bir durum. Açılan hiçbir konu ya da yazılan hiçbir mesaj eğer forum kurallarına aykırı bir durum yoksa silinmez.
Konu açamamışken kimse yardım etmedi şeklindeki serzenişiniz de çok anlamsız kalıyor böyle bir durumda. Ayrıca yazdıklarınıza göre zaten yardım edilmiş ama sizin işinize gelmemiş. Siz istiyorsunuz ki işiniz ne olursa olsun bizler uzaktan hokus pokus yapalım, düzelsin. Maalesef böyle bir şey yok. Forumu para tuzağı olarak itham etmek büyük saygısızlık. Sadece biz yöneticilere değil, size yol göstermiş değerli üyelerimize karşı da büyük bir saygısızlık. Buradaki herkesin, her türlü sorunu anında buradan yazarak çözülecek diye bir durum yok. Bunca rehber konular, çözümlenmiş konular burada boşuna durmuyorlar. İnsanlar sorunlarını çözsünler diye forumda bulunabiliyorlar. Sizin cihazınızda da olduğu gibi bazı özel durumlarda da sadece belli özel kişiler duruma müdahale edebiliyorlar. Kimsenin yapamadığı işi belli maddi yükümlülükler altına girerek yapabilen kişilerin de ücret istemesinden doğal ne olabilir? Bakın siz de yazmışsınız, biri 150 istedi diğeri 50 istedi diye. İstediğiniz kişiye yaptırmakta özgürsünüz. Bunun için forumda konu açmanın mantığı nedir? Ha eğer tavsiye istiyorsanız, yani
Zenex e mi yoksa diğerine mi yaptırayım diye soruyorsanız, diğer arkadaşı tanımadığımız için cevap veremeyiz. Ancak kendisini tamirci olarak niteleyen nice kişiler aldıkları telefonları hurdaya çevirip sonunda Zenex'in ellerinde hayat buldular diyebilirim. Ha yazdığınız bunca şeyden sonra hala sizin cihazı yapar mı yapmaz mı onu bilemem.
Lütfen üslubumuza da dikkat edelim. Bundan sonra alacağınız uyarılar, puanlarınızı arttıracağından forumdan uzaklaşmanıza neden olacaktır. 100 ceza puanı forumdan uzaklaştırma sebebidir