Yardım Yardım edin lütfen.

nakookan12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 5x
Konular
2
Merhaba. Xiaomi redmi note 4 kullanıyorum.

9.5 yükluyken bir sıkıntı yoktu. Ama bu 9.6.2 yüklendikten sonra şarj çok hızli bitiyor ve telefon çok geç şarj oluyor. Aynı zamanda aşırı ısınıyor. İlk defa böyle oldu. Ben twrp root bootloader falan anlamam. Telefonu fabrika ayarlarına çevirsem sürüm ilk başta ki gibi olur mu?

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Merhaba. Xiaomi redmi note 4 kullanıyorum.

9.5 yükluyken bir sıkıntı yoktu. Ama bu 9.6.2 yüklendikten sonra şarj çok hızli bitiyor ve telefon çok geç şarj oluyor. Aynı zamanda aşırı ısınıyor. İlk defa böyle oldu. Ben twrp root bootloader falan anlamam. Telefonu fabrika ayarlarına çevirsem sürüm ilk başta ki gibi olur mu?
Cihazı Fabrika ayarlarına çevirin ardında bu şekilde test edin. 9.6.2 sürümünü uzun süre kullanmama rağmen bahsettiğiniz hataların hiç birini yaşamadım. Birde cihazınızın bootloader kilidini açmanız yararınıza olur. Bu şekilde forumdan kısıtlı bir şekilde yardım alırsınız.

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

saadettincamur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Saadettin
Cihazım
Xiaomi mi5 X
Konular
0
Merhaba benim de sıkıntım tuşları kilitledikten sonra internet kapanıyor.. Onu kapattım kendim ama nerden yaptığımı haturlamıyorum.. Tuş kilidini açmayınca internet açılmıyor.. yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler

Oyla:
Üst Alt