Yardım Yardim edin lütfen acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cmcn03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
X6 pro
Konular
1
Kullanıcı uygunsuz konu başlığı nedeni ile uyarı cezası almıştır.
Arkadaşlar selamun aleyküm lütfen acil yardim edin

Galeride birkactane foto bozuk vs diye acmiyordu..bende guncellemeleri kaldır deyip denemek istedim ama guncellemeleri kaldirinca 10k fotograf gitti..galerinin guncel versiyonu yok apk olarka denedim hepsi geliyor ama saniyesinde geri kayboluyor lütfen yardim rdin

Telefon poco c40

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
güncellemeleri kaldırınca fotoğrafların gitmesi çok mantıksız, dosya yöneticisinden fotoğrafların olduğu klasörlere bakın resimler duruyor mu klasörde diye

cmcn03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
X6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güncellemeleri kaldırınca fotoğrafların gitmesi çok mantıksız, dosya yöneticisinden fotoğrafların olduğu klasörlere bakın resimler duruyor mu klasörde diye
Cok sacma hocam gercekten simdi fotolar geldi ama ne yedekleme yapabiliyorum ne baska bisey 64 gb hafiza vardi 30 gb ye düştü fotolar gidince.simdi fotolar var ama hafiza 30 gbde kaldi cok sacma bi hal aldi gerçekten

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
hocam güncelemeleri kaldırdığınız için yedek alamıyorsunuzdur, hafıza olarak da kast ettiğinizi tam anlamadım ama boş hafıza arttıysa o da güncelleme kaldırdıgınızdandır, bir arkadaşımda da galeri acayip yer kaplıyordu(onlarca gb) verisini temizlemişti siz de güncelleme kaldırınca veri temizlenmiştir boş alan da öyle artmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt