yardım eden yOK BOŞ YER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semender44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
RS
Konular
19
siteyi kullanmayı bilmiyoruz ne nerde bilmiyoruz ben 9s için eskisürümleri istiyorum telefon gorusme kaydı vardı eskılerdesımdı yok
siteyi kullanmayı bilmiyoruz ne nerde bilmiyoruz ben 9s için eskisürümleri istiyorum telefon gorusme kaydı vardı eskılerdesımdı yok
Bir başlığı bile bulup iki konuyu okuyamıyorsanız, zaten size yardım edecek kimse yoktur.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

• 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında gerekli yaptırım(lar) forum yöneticileri tarafından uygulanır.
  • 1.2. Yeni Konu Açmadan Önce Arama Yapın : Aklınıza takılan bir soru varsa büyük ihtimalle sizden önce birileri sormuştur. Arama yapmadan yeni konu
  • 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
  • 2.3. Genel Ahlak Kuralları : Sitemizde her hangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Üyelerimiz arasında yaş olarak küçüklerin de bulunduğunu göz önünde bulundurarak yazın.

3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.
3.3. Yardım/Destek/İstek paylaşımlarında konunun özeti olan tek bir cümle başlık olarak kullanılmalıdır.
3.4. Aynı sorun için birden fazla başlık açılmaması ve konunun ilgili bölüme açılması esastır.
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

ayadem isimli kullanıcı yukarıdaki verilen forum kurallarını ihlal etmesi sebebi ile forumdan uzaklaştırılmıştır

Konu kilitlenmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt