Yardım Almak İçin Konu Açmak Yetersiz Mi?

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hocam bu şekilde bağlanan telefon sürücülerini bu tarz Recovery kurtarma programları görmüyor diye biliyorum. Sizi ümitsizliğe sevketmek istemem ama büyük ihtimalle o verilerin üstüne bir bardak soğuk su içeceksin geçmiş olsun :/

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

snoxgamf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ben
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
8
Hocam bu şekilde bağlanan telefon sürücülerini bu tarz Recovery kurtarma programları görmüyor diye biliyorum. Sizi ümitsizliğe sevketmek istemem ama büyük ihtimalle o verilerin üstüne bir bardak soğuk su içeceksin geçmiş olsun :/

Telefonu sürücü olarak gösterebilme yöntemi varmış fakat telefona root atmak gerekiyormuş.Peki sizce root atarken twrp yüklemek gerekiyor ya o da verileri siliyor.Acaba benim yanlışlıkla silinen dosyalar da bozukluk meydana gelir mi?Yoksa saçmalıyo muyum gelmez mi bozuk olan varsa zaten var mıdır?

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Telefonu sürücü olarak gösterebilme yöntemi varmış fakat telefona root atmak gerekiyormuş.Peki sizce root atarken twrp yüklemek gerekiyor ya o da verileri siliyor.Acaba benim yanlışlıkla silinen dosyalar da bozukluk meydana gelir mi?Yoksa saçmalıyo muyum gelmez mi bozuk olan varsa zaten var mıdır?
Vallaha hocam beynim yandı :)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Geri getirmek isteğiniz sürücüye yapacağız her veri yazması yada silmesi o verinin oldugu bölümdeki diğer verilere zarara verir. Az çok veri kaybetmeniz kaçınılmaz hata çoğunluğu da gide bilir. Root atmanız için boot kilidi açılması lazım boot kilidi açıldığı zaman telefon komple siliyor diye biliyorum. Ondan sonra twrp yükleyip root atmanız lazım ki onuda otg kablo ile başka bir flaş bekleten atsanız bile yine okuma yazma olayı olacak. Valla nedesem ki bilemedim :/

snoxgamf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ben
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
8
Geri getirmek isteğiniz sürücüye yapacağız her veri yazması yada silmesi o verinin oldugu bölümdeki diğer verilere zarara verir. Az çok veri kaybetmeniz kaçınılmaz hata çoğunluğu da gide bilir. Root atmanız için boot kilidi açılması lazım boot kilidi açıldığı zaman telefon komple siliyor diye biliyorum. Ondan sonra twrp yükleyip root atmanız lazım ki onuda otg kablo ile başka bir flaş bekleten atsanız bile yine okuma yazma olayı olacak. Valla nedesem ki bilemedim :/

Haydaaa :D ben bootloader kilidini kaldırdım.Ama veriler silinmedi hala duruyor.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Ben öyle diye biliyorum. Görmediyse sıkıntı yok o zaman root atıp bahsettiğiniz yöntemi demekten başka şansınız yok gibi zaten ama illaki giden veri olacaktır. Ne kadar kurtara bilirseniz sizin karınız dır. Bahsettiniz yöntem çalışırsa bilgilendirme yaparsanız güzel olur bizimde işimize yaraya bilir :)

snoxgamf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ben
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
8
Çözüme ulaşırsam nasıl olduğu ile ilgili yazarım.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Teşekürler kolay gelsin

snoxgamf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ben
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
8
Teşekkürler fakat açık değildi
[doublepost=1511616757,1511530251][/doublepost]Twrp yükledim root atmak için sonradan telefon açılmadı.Bu yüzden de rom yüklemeye karar verdim.Romu flash tool ile kurcaktım fakat hata aldım kuramadım.Model mi5 prime global stable rom idi.Ben ise mi5 china stable rom kurmak istedim bundan dolayı kurulmadığını zannetmiyom.İndirdiğim rar dosyasının içi boş gözükürken buraya çıkart dediğimde çıkarttı.Bi dosya ve içinde yüklediğim fotodakiler vardı.Acaba rar eksik ya da hatalı mı indi?Ben dosya inerken ara sıra duraklatıp devam ettirdim.Ama rardan çıkartırken hata vermedi.Sonra winrarı telefona attım fakat twrp modunda yükleye tıkladım winrarı görmedi (imaj yükle/zip yükle de zip yükleyi seçmiştim).Recovery için olan winrar olsaydı görür müydü?Bu konuyu var olan Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu yere yazdım.Böyle giderse kurtaramıyacam heralde silinen içeriklerimi ne yapsam patlıyom.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt