Sohbet Yapılacak magisk modülü önerileri

Mami1985

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
15
Kilit ekranı zaman aşımı süresi bittiğinde ön kamera ile kişiyi kontrol ediyor. Gözler cihaza bakıyor ise ekranı kapatmıyor. Başka yöne bakıyorsa ekranı kapatıyor.
Modül ile yapmak zor uygulama yazmak gerek

kompetankedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
RedmiNote12Pro
Konular
3
Hocam crdroid gibi bazı romlarda ekrana baktığın süre boyunca ekran kapanmama özelliği var. Böyle bir modül olabilir belki. Çoğu romda yok çünkü
Redmi note 12 pro 4g(sweet_k6a) telefonumda crdroid 12.9 offical var hocam bu özellik nerde göremedim

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 17 Promx
Meslek
Private Driver
Konular
45
Hocam crdroid gibi bazı romlarda ekrana baktığın süre boyunca ekran kapanmama özelliği var. Böyle bir modül olabilir belki. Çoğu romda yok çünkü
Ayarlar + erişebilirlik + genel kısmında + aktif görsel algı + bakışları algıla seçeneği var. Her modelde var mı bilemiyorum

CPU

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cpu
Cihazım
POCO X6 Pro
Konular
5
Merhaba, uygun bir konu olduğunu düşünüp problemimi yazmak isterim belki çözümünü biliyorsunuzdur.

HyperOS 1-2-3 romları kullanılıp aynı sonuçlar alınmıştır.

Apatch kullanırken Paycell ve Bonusflaş root hatası aldığım için KernelSu kurarak bu hataları çözdüm fakat şimdi de e-Devlet ve İşCep uygulamasında teknik bir hatadan dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz problemiyle karşı karşıyayım. Muhtemelen root kaynaklı.

Apatch ile root bölümünden shell izni vermek gerekiyordu kaldırsam da geri geliyordu KernelSu ile shell e root izni vermeme gerek olmadığını gördüm. Shell e izin verip vermemenin ne işe yaradığı konusunda bir fikrim yok ama belki izin vermediğimiz için root görmüyordur Paycell ve Bonusflaş diye düşündüm.

Ayrıca Apatch ve KernelSu uygulamalarında kullandığım modüller sırasıyla;

ZygiskNext 1.3.4
PlayintegrityFork v16

Yardımlarınızı ve aydınlatmalarınızı rica ederim.

Mami1985

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
15
Merhaba, uygun bir konu olduğunu düşünüp problemimi yazmak isterim belki çözümünü biliyorsunuzdur.

HyperOS 1-2-3 romları kullanılıp aynı sonuçlar alınmıştır.

Apatch kullanırken Paycell ve Bonusflaş root hatası aldığım için KernelSu kurarak bu hataları çözdüm fakat şimdi de e-Devlet ve İşCep uygulamasında teknik bir hatadan dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz problemiyle karşı karşıyayım. Muhtemelen root kaynaklı.

Apatch ile root bölümünden shell izni vermek gerekiyordu kaldırsam da geri geliyordu KernelSu ile shell e root izni vermeme gerek olmadığını gördüm. Shell e izin verip vermemenin ne işe yaradığı konusunda bir fikrim yok ama belki izin vermediğimiz için root görmüyordur Paycell ve Bonusflaş diye düşündüm.

Ayrıca Apatch ve KernelSu uygulamalarında kullandığım modüller sırasıyla;

ZygiskNext 1.3.4
PlayintegrityFork v16

Yardımlarınızı ve aydınlatmalarınızı rica ederim.
İşcepe girebilmeniz gerekiyor bu modül ile

Üst Alt