Yardım Yanlışlıkla Tüm Sistem Dosyalarını Sildim

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Rom yüklerken yanlışlıkla tüm sistem klasörünü sildim elimde yedeğide yok . Telefon Xiaomi Mi4 LTE . Şuan sadece dahili depolama alanı duruyor oradaki romda error 7 hatası verdiği için yükleyemiyorum . Sistem dosyaları olmadığı için telefon açılmıyor kendim çözebilir miyim yoksa illa garantiye mi gidecek?

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
Rom yüklerken yanlışlıkla tüm sistem klasörünü sildim elimde yedeğide yok . Telefon Xiaomi Mi4 LTE . Şuan sadece dahili depolama alanı duruyor oradaki romda error 7 hatası verdiği için yükleyemiyorum . Sistem dosyaları olmadığı için telefon açılmıyor kendim çözebilir miyim yoksa illa garantiye mi gidecek?
Fastboot rom yükleyin miflash la

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Cihazin bootloader kilidi açık ise fastboot rom kurabilirsinz veya twrp yüklü ise ki anlatımınızdan cihazda twrp olduğunu anlaşılıyor cihazınıza uygun bir rom dosyasını (twrp için .zip uzantılı olması lazım) bilgisayarınıza indirin ve cihazı bilgisayara bağlayıp indirdiğiniz rom dosyasını telefonun dahili hafızasına atın.Kopyalama işlemi bittikten sonra telefonu bigisayardan çekin ve önce wipe işlemini yapın ve ardından yeni rom dosyasını yükleyin.

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
En son hangi rom yüklüyse onu tekrar wipe etmeden kurarsanız kuvvetle muhtemel verilerinizde kayıp olmadan cihazı açabilirsiniz. Eğer Data bölümü silindiyse verileri unutun.

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Flash belleğe stock rom dosyasını atıp OTG kablosu kullanarak TWRP ile flashladım . İlginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt