Yardım Yanlışıkla herşeyi wipeladım

Albat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihaydar
Cihazım
X3 NFC
Konular
6
arkadaşlar yardım eder misiniz orange fox kurulu yanlışıkla tüm herşeyi sildim geri nasıl yüklerim

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Silinen verilere ulaşmak imkansız gibi bişey ama sıfırdan kurulum yapıp cihazı açabilirsiniz.

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Orange fox ve twrp wipe için varsayılan olarak rm -rf yerine mkfs kullanıyor diye biliyorum. Herhangi bir kurtarma yazılımıyla remove işleminde silinen dosyaları kurtarmak make'e göre daha kolaydır. Silinen dosyaları kurtarmanın tek yolu bu tür programlardır. Ancak telefonu açtığınız ve kurduğunuz anda dataya yeni dosyalar yazılacağından işlem biraz daha zorlaşır ama bu işlemi yapmanın tek yolu da telefonu tekrar kurmaktır. Yani kurtarsanız bile dosyaların büyük kısmını kaybedebilirsiniz ya da şu dosya benim için çok önemli bunu kurtarayım gibi bir seçeneğiniz olmaz, dosyalar eksik, bozulmuş olabilir, medya dosyaları (özellikle video veya fotoğraflar)'nın orijinal halleri yerine hafızada saklanan thumbnail'leri vb. kurtarılabilir. Bundan birkaç yıl önce böyle bir programla bir kaç fotoğraf kurtarmıştım ama çok işlevsel olduğunu söyleyemem. Daha profesyonel yardım alınabilir o da bayağı tuzludur diye düşünüyorum. Ki onda bile garanti vermezler.

Üst Alt