- Adım
- MEHMET FATİH
- Cihazım
- REDMİ NOTE 8 PR
- Konular
- 2
Arkadaşlar note 8 pro telefonuma mi8 twrp yükledim, telefon bi gitti daha açamadım.Yardımcı olursanız minnettar olurum....
Yok kardeşim dnemediğim tuş kombinasyonu kalmadı,ekran bir türlü gelmiyor.Ses kısma ve power tuşuna basılı tutun telefon kapalıyken fastboot ekranı geliyor mu?
Geçmiş olsun hocam cihaz brick olmuş galiba. Cihaz edl moda alınmalı ve yetkili hesaba sahip birisi tarafından rom yüklenmesi gerekiyor. Forumdan Zenex hocam irtibata geçmenizi öneririm. Bol Şanslar...Arkadaşlar note 8 pro telefonuma mi8 twrp yükledim, telefon bi gitti daha açamadım.Yardımcı olursanız minnettar olurum....
Arkadaşlar note 8 pro telefonuma mi8 twrp yükledim, telefon bi gitti daha açamadım.Yardımcı olursanız minnettar olurum....
Note 8 pro Mediatek işlemcili olduğu için custom desteği kesildi ve artık olmayacak. Bu yüzden cihazınızda bulunan mevcut global rom ile devam etmenizi ve lüzumsuz maceradan kaçınmanızı tavsiye ederim.Yardımlarınız için teşekkürler dostlarım, telefonu garantiye gönderdim,iade kararı verdiler gittim aynısından bir tane daha aldım,onun da botlodar kilidini açtım ama şimdilik daha fazlasına cesaret edemiyorum.![]()