Çözüldü Yanlış qcn dosyası yükledim telefon açılmıyor

SenseiSelo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Mi 9T 128Gb
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12 Android 10
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
İmei Atmaya çalışırken yanlışlıkla Başka .qcn dosyası yükledim telefon hiçbirşekilde açılmıyor , TWRP Yüklü orfan format data dedim gene aynı ekranda birşey dönüyor yeniden başlatıyor telefon kendi kendini sürekli..

ben şimdi yedeğini aldığım .qcn dosyasını , telefona nasıl geri restore edebilirim yani yükleyebilirim ?

twrp modunda ve fastboot modunda bilgisayar telefonu görmüyor

Çözüm
Hocam işte biz boşuna bağırmıyoruz bas bas bu işleri bi bilene yaptırın diye geçmiş olsun. Stoya Hocamın attığı linkten teknisyenlerimizden destek alabilirsiniz.
Kenarlarda köşebaşlarında dükkan kiralayıp kendini telefondan anlıyor sanıp Telefoncu saçmalıklarıyla masum insanlaeın kilisel bilgilerini ele geçiren müsvette parçalarına telefonumu vereceğime kırarın daha iyi

sadece 20 dakikalık araştırmayla telefonu eski terp moduna getirmeyi başardım şimdi custom romu yükleyip imei atıcağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözümü de şöyle özetliyim sakın telefonlarınızı telefonculara filan götürmeyin her işleminizi kendiniz upraşıp yapın yapamayacağınız hiçbirşey yok unutmayın , tek ihtiyacınız olan şey azim ve biraz zamana dayalı araştırma ...
Üst Alt