Çözüldü Yanlış qcn dosyası yükledim telefon açılmıyor

SenseiSelo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Mi 9T 128Gb
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12 Android 10
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
İmei Atmaya çalışırken yanlışlıkla Başka .qcn dosyası yükledim telefon hiçbirşekilde açılmıyor , TWRP Yüklü orfan format data dedim gene aynı ekranda birşey dönüyor yeniden başlatıyor telefon kendi kendini sürekli..

ben şimdi yedeğini aldığım .qcn dosyasını , telefona nasıl geri restore edebilirim yani yükleyebilirim ?

twrp modunda ve fastboot modunda bilgisayar telefonu görmüyor

Çözüm
Hocam işte biz boşuna bağırmıyoruz bas bas bu işleri bi bilene yaptırın diye geçmiş olsun. Stoya Hocamın attığı linkten teknisyenlerimizden destek alabilirsiniz.
Kenarlarda köşebaşlarında dükkan kiralayıp kendini telefondan anlıyor sanıp Telefoncu saçmalıklarıyla masum insanlaeın kilisel bilgilerini ele geçiren müsvette parçalarına telefonumu vereceğime kırarın daha iyi

sadece 20 dakikalık araştırmayla telefonu eski terp moduna getirmeyi başardım şimdi custom romu yükleyip imei atıcağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözümü de şöyle özetliyim sakın telefonlarınızı telefonculara filan götürmeyin her işleminizi kendiniz upraşıp yapın yapamayacağınız hiçbirşey yok unutmayın , tek ihtiyacınız olan şey azim ve biraz zamana dayalı araştırma ...

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
SenseiSelo, Linkten destek alabilirsiniz...

Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocam işte biz boşuna bağırmıyoruz bas bas bu işleri bi bilene yaptırın diye geçmiş olsun. Stoya Hocamın attığı linkten teknisyenlerimizden destek alabilirsiniz.

Oyla:

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
İyice arastirip ogrenmeden bu islere girisince dogal olarak sonuc bu oluyor. Yeteri kadar bilgi sahibi olmadan yapilmamasi gerekiyor.

Oyla:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Hocam keşke efs yedegi alsaydınız direk twrp den geri yuklerdiniz

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Her türlü rom,twrp,mi flash,cmd vs işlerini yaparım ama bu işe gelince asla uğraşmam/ellemem çünkü bu işi sürekli yapılan bir iş değil (rom gibi) bu yüzden sürekli bu işi yapan ehil kişilere yaptırırım kafam da cebim de rahat eder. Bu iş rom atma işine benzemez....

50-100 tl için değmez, bir spigen kılıf bu ücretten daha pahalı ama iş kılıfa gelince gözünü kırpmadan para veriliyor ama iş bu imei ücretine geldi mi cebine akrep kaçıyor milletin drunk~~ tıpkı araba alıp kışın kar/kış lastiği takmamak gibi.... (Genel yazdım)

Son düzenleme:
Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocalarım aslında yöntem belli ama hiç bilmeyen birisi eğer kesinlikle ben yaparım diyorsa düzgün kaynaklardan araştırmalı bu işleri yaparken 2 3 kere okumalı bu Stoya hocamın dediği gibi rom yüklemeye benzemez bakın yanlış bir dosya yüklenmiş makineye yazık günah misal veriyorum imei repair 100 tl ise şimdi masraf beki 200 tl çıkacak bence hem moraliniz bozulur anlamıyorsanız hem de cep yakar.

Oyla:

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
İyice araştırıp öğrenip yapıyorum şu ana kadar şükür sorun yaşamadım.

Oyla:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Bu qcn dosyalarının hangi telefondan olduğunu nasıl anlarız ?

Oyla:

SenseiSelo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Mi 9T 128Gb
Konular
3
Kenarlarda köşebaşlarında dükkan kiralayıp kendini telefondan anlıyor sanıp Telefoncu saçmalıklarıyla masum insanlaeın kilisel bilgilerini ele geçiren müsvette parçalarına telefonumu vereceğime kırarın daha iyi

sadece 20 dakikalık araştırmayla telefonu eski terp moduna getirmeyi başardım şimdi custom romu yükleyip imei atıcağım.

Çözümü de şöyle özetliyim sakın telefonlarınızı telefonculara filan götürmeyin her işleminizi kendiniz upraşıp yapın yapamayacağınız hiçbirşey yok unutmayın , tek ihtiyacınız olan şey azim ve biraz zamana dayalı araştırma , göreceksiniz o köşebaşlarında kendine telefoncu diyip dükkan kiralayan müsvettelere artık ihtiyacınız kalmayacak. bu iğrenç insanlar zaten insanların kişisel bilgilerini kurcalayıp hayatlarına dahi müdahele edebilecek kadar karaktersiz insanlardır.

Telefon fastboot modunda takılıp kalmış iken bilgisayara usb kablosu ile bağlayın ve C Klasörüne gidip oradaki basbuna yazan adb moduna erişin ve telefonunuza artık twrp yr erişerek normal işlemlerinizi yapmaya devam edebileceksiniz , twrpye girdikten sonrada zip uzantılı romu telefonunuza kopyalayıp kurulumunuzu yapın. kurılum bittikten sonra dalvik cache yapmayın direk reboot deyin hepsi bu

Çözümü de şöyle özetliyim sakın telefonlarınızı telefonculara filan götürmeyin her işleminizi kendiniz upraşıp yapın yapamayacağınız hiçbirşey yok unutmayın , tek ihtiyacınız olan şey azim ve biraz zamana dayalı araştırma , göreceksiniz o köşebaşlarında kendine telefoncu diyip dükkan kiralayan müsvettelere artık ihtiyacınız kalmayacak. bu iğrenç insanlar zaten insanların kişisel bilgilerini kurcalayıp hayatlarına dahi müdahele edebilecek kadar karaktersiz insanlardır.

Telefon fastboot modunda takılıp kalmış iken bilgisayara usb kablosu ile bağlayın ve C Klasörüne gidip oradaki basbuna yazan adb moduna erişin ve telefonunuza artık twrp yr erişerek normal işlemlerinizi yapmaya devam edebileceksiniz , twrpye girdikten sonrada zip uzantılı romu telefonunuza kopyalayıp kurulumunuzu yapın. kurılum bittikten sonra dalvik cache yapmayın direk reboot deyin hepsi bu
Not : SORUN ÇÖZÜLDÜ emeği geçmeyip boşboş konuşan kimseye teşekkür etmiyorum.. Araştırmasaaydım kendim bulamayacaktım.

Son düzenleme:
Oyla: Çözüm
Üst Alt