Sanki yakınlaşıp küçüldüMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ekranınızda bir problem var gibi. Attığınız youtube videosunda da herhangi birşey yok. Ekran kaydı yerine başka bir telefonla çekebilirseniz daha belirgin olur sorununuzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtube.com/shorts/F2F1HXq-zsU?feature=share direkt youtubeden açarsan baya belli oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kb senide rahatsız ediyorum. Derdimi tam gösteremeyerekte zamanını çalıyorum. Özür dilerim dostum.
Sorunu biz göremiyoruz ve muhtemelen ekran sorunlu, garantili ise cihazı servise verin.
Tamamdır teşekkür ederim yardımlar için.Ekranınızda bir problem var gibi. Attığınız youtube videosunda da herhangi birşey yok. Ekran kaydı yerine başka bir telefonla çekebilirseniz daha belirgin olur sorununuz
çok güzel özetledin. Sorunu romu değiştirerek buldum. Şimdi baya iyi durumda hem uygulamalar hemde benHocam siz yanıp sönme derken sorunu tam açıklayamadınız galiba benim anladığım kadarıyla benim de yaşadığım sorun olan güneş ışığı modu sorunu, en basit olarak telefonu chrome'da gizli sekme moduna açın böylece arka planı koyu renk haline geliyor sonrasında ekranın üst kısmına elinizi yaklaştırıp ışık sensörünü kapatın böylece renkler normal haline dönecektir test etmek için bir telefonun flaşı ile telefonun üst kısmına yani ışık sensörüne ışık tutup çekebilirsiniz, eğer bu şekilde test ettiğinizde belirttiğiniz sorun oluyorsa aynı sorunu yaşıyoruzdur. parlak bir ortamda koyu renklerin kontrastı yükselip parlıyor.
Çözüme gelirsek ayarlardan güneş ışığı modunu kapatmama ve internette bulabildiğim tüm çözüm adımlarını denememe rağmen çözemedim. eğer senin sorunun da buysa ve çözersen bana da haber edersin
Ben bu modu MIUI a özel sanıyordum madem aosp perde de varmışHocam siz yanıp sönme derken sorunu tam açıklayamadınız galiba benim anladığım kadarıyla benim de yaşadığım sorun olan güneş ışığı modu sorunu, en basit olarak telefonu chrome'da gizli sekme moduna açın böylece arka planı koyu renk haline geliyor sonrasında ekranın üst kısmına elinizi yaklaştırıp ışık sensörünü kapatın böylece renkler normal haline dönecektir test etmek için bir telefonun flaşı ile telefonun üst kısmına yani ışık sensörüne ışık tutup çekebilirsiniz, eğer bu şekilde test ettiğinizde belirttiğiniz sorun oluyorsa aynı sorunu yaşıyoruzdur. parlak bir ortamda koyu renklerin kontrastı yükselip parlıyor.
Çözüme gelirsek ayarlardan güneş ışığı modunu kapatmama ve internette bulabildiğim tüm çözüm adımlarını denememe rağmen çözemedim. eğer senin sorunun da buysa ve çözersen bana da haber edersin